Από σήμερα αγορές στο Switch eShop με My Nintendo Gold Points

06 Μαρ
Από σήμερα αγορές στο Switch eShop με My Nintendo Gold Points

Πριν κάποιες ημέρες, η Nintendo είχε ανακοινώσει πως οι εγγεγραμένοι χρήστες του My Nintendo θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα Gold Points για αγορές ψηφιακών παιχνιδιών στο Switch.

 

Αγορές στο Switch eShop με My Nintendo Gold Points

Από σήμερα, μετά το τέλος της προγραμματισμένης συντήρησης, θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τα Gold Points σας για ψηφιακές αγορές.

Εν συντομία, κάθε φορά που κάνετε μια αγορά στο eShop, παίρνετε το 5% της αξίας της αγοράς σας σε «πίστωση». Από την άλλη, αν κάνετε αγορές λιανικής, παίρνετε μόνο το 1%. Η πίστωση αυτή των Gold Points μπορεί να εξαργυρωθεί κατά τη διάρκεια του checkout, είτε στο eShop, είτε στον ιστότοπο της Nintendo. Αν αναρωτιέστε για την ισοτιμία των πόντων σε χρήματα, τότε να υπενθυμίσουμε πως 1 Gold Point ισούται με 1 cent.

Με άλλα λόγια, έστω οτι κάνετε μια αγορά αξίας €29,99 από το eShop. Το 5% της αξίας αυτής (€1,49) το πιστώνεστε ως 149 Gold Points. Αυτά τα Gold Points μπορείτε να εξαργυρώσετε σε κάποια μελλοντική σας αγορά από το eShop.

 

Παρακάτω, θα βρείτε την πλήρη επεξήγηση από τη Nintendo (στα Αγγλικά). Να κρατήσετε υπόψιν τα ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος!

 

 

Πηγή

Από σήμερα αγορές στο Switch eShop με My Nintendo Gold Points

| eShop, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων