Το μήνυμα που μας αποχαιρετά το Miiverse

30 Οκτ
Το μήνυμα που μας αποχαιρετά το Miiverse

Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Wii U και της υπηρεσίας Miiverse. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα είναι γεμάτο από τις ζωγραφιές όσων αγάπησαν αυτή την κοινότητα.

Το μήνυμα του Miiverse

 

Φαίνεται πως το αναπόφευκτο είναι προ των πυλών για το Miiverse. Η ημερομηνία κλεισίματος της υπηρεσίας που αποφάσισε η Nintendo πως είναι ασύμφορη να συνεχιστεί. Μας αφήνει μια γλυκιά νοσταλγία όσων χρησιμοποιήσαμε το πράσινο εικονίδιο ώστε να μοιράσουμε τις σκέψεις μας για ένα παιχνίδι στην κονσόλα. Πάντως το Miiverse ήταν ένας χώρος με πολλά χαρούμενα, αστεία και πολλές φορές κουφά μηνύματα. Είχαμε ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις.

Εμπρός λοιπόν για νέα πράγματα και αφήσουμε πίσω μόνο γλυκιές αναμνήσεις από το υπέροχο κολάζ ζωγραφιών που δημιούργησαν οι θαμώνες της υπηρεσίας.

Το μήνυμα που μας αποχαιρετά το Miiverse

| 3DS, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων