Αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία παιχνιδιού με τον τίτλο Just Dance από τη σειρά Yo-Kai Watch για το Wii U

12 Αυγ

yo-kai-watch-just-dance

 

Ένα νέο παιχνίδι με τον τίτλο Just Dance βρίσκεται υπό ανάπτυξη και βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά Yo-Kai Watch από τη Level-5, σύμφωνα με το τεύχος CoroCoro που κυκλοφόρησε γι’αυτόν τον μήνα. Ο ολοκληρωμένος τίτλος του παιχνιδιού είναι Yo-Kai Watch Dance: Just Dance Special Version.

Οι Ubisoft καιLevel-5 συνεργάζονται πάνω στην ανάπτυξη του νέου αυτού πρότζεκτ για το Wii U. Το παιχνίδι υποστηρίζει συνεργατικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με έως και τέσσερα άτομα.

Προς το παρόν η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του παιχνιδιού δεν έχουν καθοριστεί.

 

Αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία παιχνιδιού με τον τίτλο Just Dance από τη σειρά Yo-Kai Watch για το Wii U

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων