Αποκαλύφθηκε νέος χαρακτήρας για το Bloodstained

04 Αυγ

bloodstained-new-character-656x351

 

Νέες πληροφορίες σχετικά με το Bloodstained: Ritual of the Night αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft στη Gamescom 2015. Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Koji Igarashi ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει μια πρώτη ματιά σε ένα νέο χαρακτήρα.

Αυτή τη στιγμή, ο νέος χαρακτήρας (στη πάνω εικόνα) δεν έχει όνομα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας κυνηγός δαιμόνων, και ότι πάλεψε με τους δαίμονες που ήρθαν πρώτη φορά στη γη κατά τη διάρκεια μίας επίθεσης που πραγματοποιήθηκε δέκα χρόνια πριν την εκκίνηση του παιχνιδιού. Ο Igarashi επιβεβαίωσε ότι είναι ένας χαρακτήρας που χειρίζεται δύο σπαθιά. Επιπλέον,ο χαρακτήρας χρησιμοποιεί τα Ιαπωνικά ξόρκια “ofuda” για να παλεύει με τους εχθρούς του.

Αποκαλύφθηκε νέος χαρακτήρας για το Bloodstained

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων