Αποκάλυψη του The Legend of Legacy Launch Edition – 13 Οκτωβρίου στη Βόρειο Αμερική

14 Αυγ

legend-of-legacy-launch-edition-656x437

Η Atlus αποκάλυψε το The Legend of Legacy Lauch Edition.  Οι προπαραγγελίες θα είναι περιορισμένες σε αριθμό και θα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Ένα μεγάλο, συλλεκτικό κουτί από έξω
  • Ένα σκληρό, γυαλιστερό εξώφυλλο, βιβλιαράκι 40 σελίδων με έργα τέχνης που αφορούν το παιχνίδι, από τον καλλιτέχνη Tomomi Kobayashi (SaGa series)
  • CD με 10 κομμάτια – soundtracks του παιχνιδιού, με τη μουσική να έχει γραφτεί από το συνθέτη Masashi Hamauzu (SaGa, Final Fantasy XIII)

Στη Βόρειο Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου με τιμή 39,99$, ενώ το παιχνίδι, παράλληλα με τη λιανική, θα έρθει και στο eShop.

Ακολουθεί στη συνέχεια μια σύντομη περιγραφή – πρώτη ματιά του παιχνιδιού:

Στο The Legend of Legacy, εφτά ταξιδιώτες – Liber, Meurs, Owen, Bianca, Garnet, Eloise, Filmia – φτάνουν στο μυστηριώδες νησί του Avalon για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους σαν εξερευνητές. Συνεργάζονται με δύο από τους άλλους ταξιδιώτες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους – είτε να εξερευνήσουν το νησί για θησαυρό, είτε να ψάξουν για το “θεό” στο νησί, ή ακόμη και να ανακτήσουν χαμένες αναμνήσεις. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν ανακαλύπτουν μια πέτρα που τραγουδάει που κάνε την ομάδα να βλέπει οράματα από την ξεχασμένη ιστορία του Avalon.

Οι μηχανισμοί στο The Legend of Legacy περιλαμβάνουν:

Εφτά Μοναδικές Οπτικές Γωνίες – Κάθε χαρακτήρας στο Legend of Legacy έχει το δικό κίνητρο να εξερευνήσει το Avalon και τη δική τους κατάληξη στην έκβαση της ιστορίας.  Παίξτε με κάθε έναν από τους χαρακτήρες για να τα δείτε όλα αυτά!

Η Μάχη Γίνεται Χωρίς Ειδικότητες – Το να φτιάχνει κανείς παρατάξεις και να δίνει συγκεκριμένους ρόλους στη μάχη αντί να υπάρχουν έτοιμες και στάνταρ ειδικότητες προσθέτει ένα διαφορετικό επίπεδο πρόκλησης για τους φανατικούς των μαχών.

Επική (“Legendary”) Δημιουργία – Ο εικονογράφος Tomomi Kobayashi (SaGa series), ο διάσημος συνθέτης Masashi Hamauzu (SaGa, Final Fantasy XIII), ο συγγραφές Masato Kato (Chrono Trigger), ο σχεδιαστής παιχνιδιών Kyoji Koizumi (SaGa series) και ο Masataka Matsuura (999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors) όλοι βρίσκονται μαζί για να δημιουργήσουν τη νέα αυτήν εμπειρία.

Προσαρμοσμένο για τη Δύση – Βασισμένο στο feedback των χρηστών που ακολούθησε την ιαπωνική κυκλοφορία, διάφορες προσαρμογές στους μηχανισμούς ώστε να ενισχυθεί το παιχνίδι.  Περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν αργότερα!

Πηγή

Αποκάλυψη του The Legend of Legacy Launch Edition – 13 Οκτωβρίου στη Βόρειο Αμερική

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων