Αποκαλύψεις για τις επιδόσεις των Resident Evil Revelations στο Switch!

06 Νοέ
Αποκαλύψεις για τις επιδόσεις των Resident Evil Revelations στο Switch!

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε το διπλό πακέτο του Resident Evil Revelations 1+2  στο Switch, τότε όσα θα διαβάσετε παρακάτω σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα!

Στην αέναη αναζήτησή μας για τη δική σας ενημέρωση λοιπόν, πέσαμε πάνω σε ένα ενδιαφέρον άρθρο από τον ιαπωνικό ιστότοπο Inside Games. Έπιασαν τα παιχνίδια στα χέρια τους λίγους μήνες πριν, κατά τη διάρκεια του Tokyo Games Show και μίλησαν με στελέχη της Capcom.

Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε πληροφορίες για frame-rates, ανάλυση, χειρισμό και μερικά ακόμη πραγματάκια. Βουρ στον πατσά!

 

Τι ισχύει και στα δύο παιχνίδια.

Οι Switch versions των παιχνιδιών βασίζονται στις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν στα PS4 και XBone. Και στις δύο περιπτώσεις, τα παιχνίδια έτρεχαν στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps).

Και τα δύο θα έχουν Joy-Con Support, με motion control (προαιρετικά) και HD Rumble, ενώ το Revelations 2 θα παίζεται διπλό και με μοιρασμένα Joy-Con. Όλα τα DLC θα είναι συμπεριλαμβάνονται μέσα στα παιχνίδια και θα υπάρχει υποστήριξη για πολλές γλώσσες σε κείμενο και μεταγλώττιση. Και τα δύο παιχνίδια θα διαθέτουν επίσης τοπικό co-op, οπότε θα μπορείτε να παίξετε και με δύο Switch σε portable mode.

 

 

Τι ξέρουμε για το πρώτο Resident Evil Revelations:

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια θα τρέχει σε ανάλυση 1080p σε docked mode και 720p σε portable mode. Και στις δύο περιπτώσεις, το παιχνίδι θα τρέχει στα 60fps.

Κρατώντας πατημένο το ZL, μπορείτε να σημαδέψετε με τα motion controls του δεξιού Joy-Con. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε τα όπλα σας αν κάνετε την κίνηση “γεμίσματος” με το αριστερό Joy-Con. Άλλες κινήσεις περιλαμβάνουν την οριζόντια επίθεση για το μαχαίρι. Όπως είπαμε και παραπάνω, τα Motion Controls είναι προαιρετικά και μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε από τα Options. Προφανώς, αν επιλέξετε να παίξετε με το Pro Controller, τότε δε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Το HD Rumble επιτρέπει πιο λεπτομερείς και περίπλοκες δονήσεις. Θα υπάρχουν πολλές νέες δονήσεις που δεν υπήρχαν στις εκδόσεις για PlayStation 4 και XBone, και που θα χαροποιήσει τις κορασίδες.

 

 

Τι γίνεται με το Resident Evil Revelations 2;

Το sequel τρέχει και αυτό σε 1080p σε docked mode. Ωστόσο, φαίνεται πως σε αυτό το στάδιο, η Capcom δεν έχει καταφέρει να ενσωματώσει ένα σταθερό 60άρι στο framerate, καθώς το παιχνίδι έχει πολύ πιο πολύπλοκα γραφικά. Ωστόσο, από άποψη ποιότητας, δε θα υπάρχουν διαφορές από την PS4 version.

Όπως είπαμε και στην αρχή, το Revelations 2 θα υποστηρίζει το Joy-Con share play. Παρόλο που η οθόνη θα είναι σχετικά μιρκή για split-screen σε tabletop mode, το co-op λειτουργεί άψογα στο docked mode. Επίσης, λόγω της έλλεψης πλήκτρων στο Joy-Con share, οι υπεύθυνοι είπαν πως θα υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος χειρισμού αν επιλέξετε να παίξετε με αυτό τον τρόπο. Παρόλα αυτά, δεν είπαν κάτι πιο συγκεκριμένο.

 

Πηγή

Αποκαλύψεις για τις επιδόσεις των Resident Evil Revelations στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων