Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 2

25 Σεπ
Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 2

Το Smash City North πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Battlenet 3D Aristotelous, το δεύτερο τουρνουά της πρώτης σαιζόν του League. Το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος Super Smash Bros. ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά, μετά τους αγώνες του τουρνουά, υπήρξαν και Doubles. Πλέον, έχετε άλλες τέσσερις ευκαιρίες να συμμετέχετε για να φτάσετε στο συνολικό top 8 του πρωταθλήματος, ώστε να προκριθείτε στον τελικό του πανελληνίου τουρνουά στην Αθήνα! Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του χθεσινού τουρνουά, καθώς και τα αποτελέσματα των doubles:

Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 2

Singles

1) Beyonder (Captain Falcon, Ganondorf)
2) Lavos (Sonic, Falco, Mario)
3) Deer (Little Mac, Pit)
4) Zingram (Samus, Captain Falcon)
5) Banzike (Ike, Roy, Mewtwo)
5) Senpai (King Dedede)
7) Nanondorf (Marth)
7) Gold (Captain Falcon, Cloud)
9) Spirit (Wario)
9) Riku (Cloud, Mewtwo)
9) N-TG (Kirby, Lucina, Wii Fit Trainer)
9) Rush (Mario, Ike)
13) Paixtis (Link, Yoshi)
13) Gemlord (Captain Falcon)
13) Silkari (Ike, Ganondorf)

Doubles

1) Deer + Rush (Little Mac + Mario)
2) Beyonder + Senpai (Bowser, Captain Falcon, Donkey Kong + King Dedede, Charizard)
3) Riku + Lavos (Cloud, Samus, Mewtwo + Cloud, Mario, Falco)
4) Banzike + Gemlord (Ike, Roy + Ganondorf, Captain Falcon, Ike)
5) Nanondorf + Spirit (Ganondorf + Wario)
5) Silkari + Gold (Ike + Captain Falcon, Cloud)

ΥΓ1: Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο vgfhellas.com.

ΥΓ2: Μην ξεχνάτε να στέλνετε highlights αγώνων για τα Highlight videos της ελληνικής Smash 4 σκηνής στο smashcore@ nintendonext.gr. Προσοχή, μόνο από αγώνες τουρνουά. Να στέλνετε τα urls των βίντεο μαζί με χρόνο αρχή και τέλους της φάσης.

To email πρέπει να έχει την εξής μορφή:
• Τίτλος email: Smash 4 Highlights – (μήνας), π.χ. Smash 4 Highlights – Οκτώβρης
• Περιεχόμενα: Όνομα tournament, Διαγωνιζόμενοι, Tournament Round, time tick, π.χ. Smash City 999, m2k vs Mango, Grand Finals, 00:14–00:23
• Url του match, π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=PdddZBmfxT

 

____________________________________________________________________________

Το Smash City North είναι ένα πρωτάθλημα στο Super Smash Bros. for Wii U. Το πρωτάθλημα γίνεται ανά σεζόν που κρατάει περίπου τρεις μήνες. Διοργανώνεται από την ομάδα SmashCore του NintendoNext υπό την αιγίδα της VGF Hellas. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πόντους σε κάθε τουρνουά τους οποίους συγκεντρώνουν καθ’ όλη τη διάρκειά του. Στο τέλος κάθε σεζόν υπάρχει κατάταξη αναλόγως της βαθμολογίας. Το έπαθλο των παιχτών για αυτήν τη σαιζόν είναι η πρόκριση και η μεταφορά των κορυφαίων στον τελικό που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, όπου θα συμμετέχουν επίσης οι κορυφαίοι παίχτες του Smash City League. Παράλληλα, το πρωτάθλημα αποσκοπεί στην αύξηση του επιπέδου των παιχτών και στη συνάντησή τους με άλλους smashers στην περιοχή τους, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Αποτελέσματα του Smash City North Season 1 Part 2

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων