Αποτελέσματα διαγωνισμού Nintendo LABO Ευρώπης

08 Οκτ
Αποτελέσματα διαγωνισμού Nintendo LABO Ευρώπης

Η Nintendo με το LABO προσπαθεί να μας σπρώξει στην δημιουργική πλευρά των παιχνιδιών. Πέρα από το ψηφιακό κομμάτι, υπάρχει η χαρτοκοπτική και φαίνεται πως το ταλέντο περισσεύει σε μερικούς.

Nintendo LABO Ευρώπης και χάρτινες δημιουργίες

Στις 27 Σεπτεμβρίου, 2018 –  Η δημιουργική και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, Nintendo Labo, διαθέσιμη μόνο στο Nintendo Switch, έχει σκοπό να τιθασεύσει την δημιουργικότητα του καθένα μας και να προσφέρει νέες ιδέες παιχνιδιού. Η Nintendo πρόσφατα διεξάγει έναν πανευρωπαϊκό Nintendo Labo διαγωνισμό, ψάχνοντας να βρει τα πιο δημιουργικά μυαλά που θα δημιουργούσαν τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες με το Nintendo Labo. Τώρα η Nintendo μπορεί να ανακοινώσει τους νικητές! Το βραβείο τους ήταν ένα μοναδικό Nintendo Switch όπου δεν πωλείται πουθενά.

Unique LABO Switch

Η μοναδική κονσόλα LABO Switch όπου δόθηκε στους νικητές του διαγωνισμού.

Οι νικητές επιλέχθηκαν από τις εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ευρώπη και τους διάλεξαν η ίδιοι δημιουργοί από την ομάδα του LABO της Nintendo. Οι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος στις θεματικές κατηγορίες  – Δημιουργικότητα, Προσαρμοστικότητα, και Παιδική. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και σας παραθέτουμε πιο κάτω τις δημιουργίες.

 

Κατηγορία: Δημιουργία

 

Μεγάλος νικητής: Labo Alien Game, Jose Julio (Ισπανία)

Περιγραφή της δημιουργίας:Χρησιμοποιώντας τις δονήσεις των χειριστηρίων των Joy Con, φτιάξαμε ένα παιχνίδι το οποίο ρίχνει μέσω μιας χοάνης μπάλες του τένις. Οι μπάλες υποτίθεται είναι εξωγήινοι. Τους στοχεύουμε καθώς πέφτουν από την χοάνη. Η IR Motion κάμερα τους αντιλαμβάνεται και κερδίζουμε πόντους. Η κόρη μου με βοήθησε να διακοσμήσω το παιχνίδι, οπότε ολόκληρη η οικογένεια απόλαυσε το εγχείρημα.

Κριτική ομάδας LABO: “Μας άρεσε πολύ η ιδέα να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία του HD Rumble ώστε να ρίχνεις τις μπάλες. Επίσης ήταν πολύ εμπνευσμένο να χρησιμοποιήσεις την IR κάμερα να ανιχνεύει την κίνηση από τις μπάλες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει πολύ διασκεδαστικό όποτε θα του ρίξουμε μια ματιά!

 

Κατηγορία: Προσαρμοστικότητα

Μεγάλος νικητής: Luigi’s Little Mansion, Jordi Lamarca de Sanz (Ισπανία)

Περιγραφή της δημιουργίας: “Πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, σκεφτόμουν να δημιουργήσω ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μόλις πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο διαγωνισμό, μερικές λεπτομέρειες από τον κόσμο του Super Mario γίνονταν όλο και πιο σημαντικές, τελικά όλο το εγχείρημα κατέληξε να μοιάζει στο συγκεκριμένο σύμπαν. Ειδικά του Luigi Mansion.

Ήθελα να διατηρήσω το πνεύμα του Nintendo LABO και δημιούργησα την βίλα από χαρτόκουτο. Έκανα πολλά λάθη και επαναλήψεις, χρησιμοποιώντας μολύβι, χάρακα και κοπίδι και καθόλου κόλλα. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω όσο το δυνατόν λιγότερα υλικά. Ήθελα να δώσω όγκο στο σπίτι για να έχω χώρο για τους δύο μηχανισμούς του παιχνιδιού. Ήθελα να χρησιμοποιώ την κατασκευή πιο φυσικά μόλις τελείωνε η κατασκευή της βίλας. Η τρίχρονη κόρη μας και εγώ λατρεύουμε να παίζουμε το Luigi’s Mansion, ακόμα και ο σκύλος μας λέγεται Pepito”

Κριτική ομάδας LABO: “Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι από τις πιο πολύπλοκες στην κατασκευή και δείχνει πόσο τέχνη έβαλε ο κατασκευαστής

 

“λατρεύουμε όλες τις κατασκευές ειδικά με το ρολόι που γυρνάει και ανοίγει η πύλη και δείχνει το εσωτερικό, μέχρι και την φωσφορίζουν μπογιά όπου αποκαλύπτει ένα Boo όταν σκοτεινιάζει. Το γεγονός ότι μπορείς να το διαλύσεις ώστε να δεις το εσωτερικό και συνεχίζει να δουλεύει σαν LABO σπίτι είναι εκπληκτικό!

 

Κατηγορία: Παιδικό

View post on imgur.com

 

Μεγάλος νικητής: Κατασκευή του Bowser’s Castle-εμπνευσμένο σπίτι, Fabrice Doberva (Γαλλία)

 

Περιγραφή της δημιουργίας:Μία δημιουργία από το LABO σπίτι που φτιάχτηκε για να στεγάσει τον Bowser

 

Κριτική ομάδας LABO: “Μας αρέσει η λεπτομέρεια σε αυτό το κομμάτι, ειδικά η ισορροπία των χρωμάτων προσθέτει πολύ βάθος. Οι τέσσερις πύργοι φαίνονται στιβαροί και γεροί, και είναι ακριβώς ότι περιμένεις από ένα κάστρο. Πολύ εντυπωσιακό! Είμαστε σίγουροι πως ο Bowser θα το απολαύσει επίσης!

Καταπληκτικές δημιουργίες και πολύ εμπνευσμένες κατασκευές. Μακάρι να γίνουν περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις ώστε να δούμε περισσότερες δημιουργίες με το LABO. Φαίνεται η δυναμική του παιχνιδιού πάνω στη κατηγορία “κάνε το μόνος σου”. Ας δούμε λοιπόν εμπορικά πως θα πάει το όλο concept στις γιορτές.

Αποτελέσματα διαγωνισμού Nintendo LABO Ευρώπης

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων