Το The Voice έρχεται στο Wii

27 Ιούλ
Το The Voice έρχεται στο Wii

Μπορεί να είναι 2016 αλλά, αντίθετα με το νεότερο αδερφό του, το Wii ακόμα έχει νέα παιχνίδια. Όπως το Just Dance της Ubisoft και τώρα το The Voice της Bigben.

Το The Voice αναπτύσσεται με επίσημη άδεια της εν λόγω εκπομπής, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο ITV και την ομάδα ανάπτυξης Voxler. Αναμένεται στα τέλη του έτους για Wii PlayStation 4 και Xbox One, αλλά όχι στο Wii U.

Τι να περιμένετε από το The Voice

Στο The Voice video game, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της εκπομπής που απολαμβάνουν εκατομμύρια θεατές κάθε φορά: Τα The Blind Auditions, The Battles, The Live Show και τις δημοφιλείς κόκκινες καρέκλες. Το The Voice θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα σας hits και τα επίσημα βιντεοκλίπ τους για να φέρουν στο σόου εκρηκτικά επίπεδα διασκέδασης. Πιάστε το μικρόφωνό σας και γίνετε εσείς οι The Voice!”

Πηγή 1: Bigben PR, Πηγή 2

Το The Voice έρχεται στο Wii

| Wii, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων