Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 10

22 Νοέ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 10

Τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 10 είναι γεγονός. Το τουρνουά του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με νέους παίχτες να δείχνουν πολλά υποσχόμενοι, αλλά και δυνατούς παίχτες από το παρελθόν να επιστρέφουν, αγγίζοντας την κορυφή.

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 10

Ο συνήθης ύποπτος,ο Deer, κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση, με το Revan στη δεύτερη θέση να χάνει, αυτήν τη φορά, τη μονομαχία στα Grand Finals. Τρίτος βρέθηκε ο Gold, ο οποίος πλέον φτάνει σταθερά στην κορυφαία τριάδα, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Phenax, ένας πολύ δυνατός παίχτης, με αρκετούς τίτλους στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετά από καιρό ήρθε για να κλείσει την τετράδα της κορυφής. Style και Stompin από Αλεξανδρούπολη, αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τουρνουά, ανέτρεψαν τον αγώνα με τους Nanondorf και Senpai αντίστοιχα στο bracket, και, αν και τερμάτισαν πιο κάτω από αυτούς, απέδειξαν ότι η πόλη τους έχει πολλά ακόμη να δείξει στο ελληνικό Smash.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά:

1. Deer (Pit, Dark Pit)
2. Revan (Fox, Sheik)
3. Gold (Bayonetta, Cloud)
4. Phenax (Ronalina & Luma)
5. Senpai (King Dedede)
5. Nanondorf (Marth, Ganondorf)
7. Style (Mario, Cloud, Ness, Zero Suit Samus)
7. Stompin (Lucina)
9. Agent47 (Lucas, Ganondorf)
9. Dafy (Lucina)
9. Paixtis (Link, Diddy Kong)
9. Law (Link, Corrin)

Bracket: http://challonge.com/roqna0kj

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν καταφέραμε να μεταδώσουμε ζωντανά τους αγώνες. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε recording και τα βίντεο θα ανέβουν σύντομα στο κανάλι μας, στο σύνδεσμο που ακολουθεί. Μείνετε συντονισμένοι! https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Βρείτε μας επίσης και στη σελίδα του SmashCore στο Facebook:  https://www.facebook.com/SmashCoreHellas/

Ή ενημερωθείτε και μιλήστε με Smasher από όλη την Ελλάδα στην ομάδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/SmashBrosGreece/ καθώς και στο Discord: https://discordapp.com/invite/C7Fw4WW

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 10

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων