Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 5

27 Μαΐ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 5

Μόλις πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ακόμη ένα τουρνουά και ήρθε η στιγμή για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 5, με το Lavos να επιστρέφει στις νίκες, κατακτώντας μετά από πάνω από 7 μήνες το πρώτο του τουρνουά και πάλι! Φυσικά, μαζί κατέκτησε και το χρηματικό έπαθλο, ενώ για άλλη μια φορά είδαμε νέο φιναλίστ, το Senpai, ο οποίος νίκησε δύο φορές το συνήθη ύποπτο, Deer, ενώ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τουρνουά, κάνοντας το reset και χάνοντας τελικά 3-2 στα Grand Finals. Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα του τουρνουά, αμέσως παρακάτω:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 5

Τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 5 έχουν ως εξής:

1) Lavos (Ryu, Marth, Sonic)
2) Senpai (King Dedede)
3) Deer (Pit, Dark Pit, Cloud)
4) Gold (Bayonetta)
5) Agent47 (Ganondorf, Lucas)
5) Chewbot (Mario, Captain Falcon)
7) Paixtis (Link, Yoshi)
7) Keyadist (Samus, Cloud)
9) Rush (Mario)
9) Gemlord (Captain Falcon)
9) D1ce (Mario, Bowser)
9) Silkari (Dr. Mario, Lucario)
13) Law (Link, Roy)
13) Thomas (Luigi, Peach, Little Mac)
Δείτε τα brackets στο σύνδεσμο που ακολουθεί: http://challonge.com/bq8i7h5i
Δείτε τους αγαπημένους σας αγώνες από τα Smash at Battlenet tours και προσεχώς και του τουρνουά αυτού στο κανάλι μας: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA
Οι αγώνες μας μεταδόθηκαν ζωντανά από την πλατφόρμα: https://www.twitch.tv/nintendonextlive

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 5

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων