Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 18

09 Απρ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 18

Το Σάββατο, 24 Μαρτίου, έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το Smash at Battlenet 18. Ένα συναρπαστικό τουρνουά, με πολύ μεγάλες ανατροπές, παρά το μικρό αριθμό συμμετεχόντων, επιστροφές παιχτών ‘από τα παλιά’, και για ακόμη μια φορά ανακατατάξεις στο top 8 και ‘πρωτάκουστα’ Grand Finals. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 18!

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 18

Ο Deer απέδειξε για ακόμη μια φορά την ανωτερότητά του, κατακτώντας για άλλη μια φορά την πρώτη θέση, χωρίς να χάσει σετ. Αντίπαλός του στα Grand Finals ήταν ο ‘νεοφώτιστος’ σε τελικούς Rush, ο οποίος έφτασε για πρώτη φορά στη 2η θέση, κερδίζοντας το MimisMan στα Losers Finals και λίγο νωρίτερα το ‘δαίμονά του’ Racoon. O MimisMan, αν και στην 3η θέση, κατάφερε να φτάσει ως τα Winners Finals για πρώτη φορά, πέφτοντας από τον Deer στα Losers Finals, ενώ ο Racoon παρέμεινε στην 4η θέση. Senpai και Nanondorf κατέκτησαν  την 5η θέση, ενώ το top 8 συμπλήρωσαν οι Dafy και… N-TG, με τον τελευταίο να επιστρέφει μετά από καιρό σε τουρνουά και να πετυχαίνει μια αξιοσημείωτη νίκη απέναντι στο σκληροτράχηλο Agent47. Δείτε παρακάτω την κατάταξη αναλυτικά:

1)Deer (Pit)
2)Rush (Mario, Captain Falcon, Toon Link)
3)MimisMan (Toon Link, Corrin, Link)
4)Racoon (Pit, Villager, Luigi)
5)Nanondorf (Marth)
5)Senpai (King Dedede)
7)Dafy (Lucina, Cloud)
7)N-TG (Lucina)
9)Agent47 (Ganondorf, Lucas)
9)Gemlord (Captain Falcon)
9)Law (Corrin, Bayonetta)

Bracket: https://challonge.com/smashbnet18

Όλοι οι αγώνες που μεταδόθηκαν ζωντανά, αναμένονται να ανέβουν στο κανάλι μας, https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι Smashers ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Παρασκευή, με το Smash at Battlenet 19

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 18

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων