Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 20

10 Μαΐ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 20

Έφτασε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 20. Το περασμένο τουρνουά περιείχε μόνο το… ‘top 8’ του, καθώς είχε μόλις 8 διαγωνιζόμενους, όμως αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία και ανατροπές! Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 20

Το seeding επιβεβαίωσε το top 3, με τους Deer, Gold και Rush να κατακτούν την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Deer κέρδισε ένα τουρνουά χωρίς να χάσει ούτε ένα game! Επιπλέον, ο Gold, αν και αρχικά έχασε από το Rush, πήρε τη ρεβάνς στα Losers Finals. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Nanondorf, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το Senpai στον πρώτο γύρο και να βρει ξανά το δρόμο για το top 10 της Θεσσαλονίκης. Στην πέμπτη θέση έμειναν Senpai και Agent, με τους N-TG και Dafy να μένουν στην 7η θέση.

Η κατάταξη αναλυτικά:
1)Deer
2)Gold
3)Rush
4)Nanondorf
5)Senpai
5)Agent
7)N-TG
7)Dafy

Bracket: https://challonge.com/smash_at_bnet_20

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο Smash at Battlenet!

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 20

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων