Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 21

24 Μαΐ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 21

Με το Smash at Battlenet 22 να πλησιάζει, έφτασε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 21! Ένα ιδιαίτερο τουρνουά, με εκπλήξεις και τη συμμετοχή αρκετών δυνατών παιχτών. Ας δούμε, όμως, με λεπτομέρεια, τι συνέβη στο εν λόγω τουρνουά.

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 21

Οι δύο κορυφαίες θέσεις επιβεβαίωσαν το Seeding, με τον Deer να κατακτά ακόμη ένα τουρνουά, μετά από δύο συγκλονιστικές μονομαχίες με το δεύτερο Revan, με νίκη 3-1 στα Winners Finals και 3-2 στα Grand Finals! Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Gold, ο οποίος κέρδισε δυο φορές το Rush. Ο τελευταίος, κατέλαβε την 4η θέση, έχοντας νικήσει για πρώτη φορά σε τουρνουά το Lavos, ο οποίος έφτασε στην 5η  θέση, μαζί με το Nanondorf. Ο Nanondorf φαίνεται ξεπερνά οριστικά το εμπόδιο του Senpai, αφήνοντάς τον σημαντικά πίσω στο PR μετά από τη νίκη του αυτήν. Το top 8 συμπλήρωσαν οι Senpai και Agent47.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1)Deer (Pit, Dark Pit)
2)Revan (Fox, Cloud)
3)Gold (Bayonetta, Falco, Jigglypuff)
4)Rush (Mario)
5)Lavos (Sonic, Marth, Ryu)
5)Nanondorf (Marth, Mewtwo)
7)Senpai (King Dedede, Mewtwo)
7)Agent47 (Ganondorf, Ike)
9)Jimmyman (Samus, Cloud, Lucario)
9)Dafy (Marth, Lucina)
9)Law (Bayonetta)

Bracket: https://challonge.com/smashbnet21

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 21

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων