Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 23

08 Νοέ
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 23

Με το Smash at Battlenet 24  να πλησιάζει, ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 23. Με 13 συμμετοχές, αλλά αρκετές μεγάλες ανατροπές, ακόμη ένα τουρνουά στη Θεσσαλονίκη έφτασε στο τέλος του. Δείτε τα παρακάτω:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 23

Ας πάρουμε μια ιδέα από τα πιο αξιοσημείωτα παιχνίδια του top 8:

O Deer έδειξε για ακόμη μια φορά την υπεροχή του, κερδίζοντας το τουρνουά χωρίς χαμένο σετ. Ο δεύτερος Revan δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, όντας ηττημένος μόνο από τον Deer στα Grand και οριακά στα Winners Finals. Ο Rush ήρθε τρίτος, έχοντας χάσει νωρίς από τον Gold, αλλά ξεπερνώντας το εμπόδιο του Agent47,αργότερα του Lavos, κάνοντας την ανατροπή σε όσα περίμενε κανείς, και του Senpai, μένοντας πίσω από το σαφώς ανώτερο Revan. O Senpai, εβρισκόμενος στα Losers από το Revan και αυτός στο δεύτερο γύρο, κατάφερε να αφήσει πίσω του το Nanondorf και τον Gold, κάνοντας και αυτός την έκπληξη, αλλά έχασε στη συνέχεια από το Rush, παραχωρώντας του την 3η θέση. Οι 5οι Lavos και Gold προκρίθηκαν στα Winners Semis ενάντια στους Nanondorf και Rush, αλλά εκεί έχασαν από τους κορυφαίους Revan και Deer αντίστοιχα. Την 8άδα κλείνουν οι αξιόμαχοι Nanondorf και Agent47, οι οποίοι δεν τα κατάφεραν σε κλασικά, πλέον, matchups ενάντια στους Senpai και Rush αντίστοιχα στα Losers.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1)Deer
2)Revan
3)Rush
4)Senpai
5)Lavos
5)Gold
7)Nanondorf
7)Agent47
9)Jimmyman
9)Dafy
9)AGC
9)Mantza
13)Law

Bracket: https://challonge.com/yk12jj2r

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 23

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων