Άρχισαν οι προ παραγγελίες για το SNES Mini

29 Ιούν
Άρχισαν οι προ παραγγελίες για το SNES Mini

Τελικά άρχισαν αν και καθυστερημένα οι προ παραγγελίες για το SNES mini και στην Ελλάδα.Κλασσικά τιμή με καπέλο πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες καταναλωτές για να απολαύσουν την παιδική τους νοσταλγία από την δεκαετία του ενενήντα. Η τιμή στο εξωτερικό πιο συγκεκριμένα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κοστολογείται στα 79,99$ όπως και στην Μ.Βρετανία η τιμή είναι σε συναλλαγματική ισορροπία με την λίρα. Εδώ στην Ψωροκώσταινα μας έχουν τρελάνει στα καπέλα φορολογίας, QE και μνημονίων και το SNES mini στοιχίζει 99 ευρώ.

1/3 της τιμής του Nintendo Switch θα στοιχίζει το SNES Mini

Έχουν αλλάξει πολλά μετά το κλείσιμο της Nortec Multimedia στην Ελλάδα με την τιμολόγηση των προϊόντων της. Πλέον στην Ελληνική αγορά βλέπουμε “καπέλο” στην προτεινόμενη τιμή λιανικής του εξωτερικού πάνω από 15% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Στην προκειμένη περίπτωση το θεωρούμε απαράδεκτο να κοστολογείται παραπάνω από την τιμή λιανικής που προτείνει η ίδια η εταιρία παραγωγής. Τραγικό το συγκεκριμένο φαινόμενο ειδικά στην περίπτωση των Ελλήνων καταναλωτών όπου το εισόδημά τους έχει μειωθεί πάνω απο 50% τα 8 τελευταία χρόνια.

Τελικά οι Απάτσι μετοίκησαν στην Ελλάδα όταν μας παίρνουν το “sculp” με τις ανάλογες κοστολογήσεις. Εις ανώτερα φυλάρχοι! Ουγκ!

Όσοι ακόμα επιθυμείτε να προ παραγγείλετε το SNES mini μπορείτε να το κάνετε στους παρακάτω συνδέσμους.

Κωτσοβολός 99.99 ευρώ

Public 99,99 ευρώ

Πλαίσιο 99,99 ευρώ

 

Άρχισαν οι προ παραγγελίες για το SNES Mini

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων