Το Ark: Survival Evolved στο Switch;

15 Νοέ
Το Ark: Survival Evolved στο Switch;

Το στούντιο ανάπτυξης του Ark: Survival Evolved, Studio Wildcard, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το Switch.

Δείτε τι είπε ο συνιδρυτής, Jesse Rapczak…

 

Οι απόψεις του στούντιο για το Switch και οι πιθανές προκλήσεις του Ark.

 

Τάδε έφη Rapczak:

To Switch είναι λίγο ζόρικο, γιατί είναι εντελώς διαφορετική πλατφόρμα. Πετάμε κάποιες ιδέες, βλέπουμε αν βγάζουν νόημα τώρα. Δεν έχουμε συγκεκριμένα σχέδια ακόμη, αλλά είμαστε πολύ κοντά στη Nintendo εδώ στο Σηάτλ. Είμαστε όλοι ερωτευμένοι με το Switch για το φορητό gaming που προσφέρει και όλα αυτά. Το Ark είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που αν θέλεις να κάνεις τα πάντα που προσφέρει το παιχνίδι, είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις για να πας να συνεχίσεις τη ζωή σου. Οπότε πιστεύω πως το Switch είναι μεγάλη πλατφόρμα για κάτι σαν το Ark, γιατί αν το παιχνίδι γίνει σωστά, μπορείς να μπεις και να παίξεις όσο θέλεις. Κάποιοι το παίζουν σχεδόν σαν παιχνιίδι στο κινητό. Ξέρεις, μπορεί να θέλεις να μπεις να παίξεις για λίγα λεπτά, να προσέξεις τους δεινοσαύρους σου, ή τις σοδειές ή οτιδήποτε, αν το θέλεις. Η φορητότητα του Switch, σαν πλατφόρμα, μπορεί να είναι ελκυστική για αυτούς τους παίκτες. Γιατί; Μπορούν απλά να το κουβαλούν μαζί τους.

Οπότε λοιπόν, έχουμε πολλά εμπόδια εδώ, ειδικά με τη μνήμη. Αλλά θα πω, στα σίγουρα, δεν αγνοούμε το Switch. Πιστεύω πως έχει οπωσδήποτε αποδείξει πως είναι μια πλατφόρμα που είναι λίγο καλύτερη αυτή τη φορά για τους third-party developers. Ο κόσμος το αγοράζει. Ο κόσμος λατρέυει τα παιχνίδια. Πιστεύω πως είναι κάτι που τώρα είναι στο ραντάρ μας, οπότε ας του ρίξουμε μια ματιά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εκεί.

 

Πηγή

 

Το Ark: Survival Evolved στο Switch;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων