Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension 2

12 Δεκ
Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension 2

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Ascension 2, το τελευταίο τουρνουά Super Smash Bros. for Wii U στην Αθήνα για το 2017. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension 2.

Παλιοί και νέοι Smashers συγκεντρώθηκαν στο τουρνουά Ascension 2 για να διασκεδάσουν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 100€, προσφορά του venue, BattleNet Arena.

Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension 2

Μετά από ένα δυναμικό τουρνουά, νικητής αναδείχθηκε ο Tanos με Corrin, ο οποίος επικράτησε του φαβορί Rom με Ganondorf καταρχάς στα Winners Finals και τελικά μετά το bracket reset, στον πραγματικό τελικό.
Την τρίτη θέση εξασφάλισε ο doperman με Mario επικρατώντας του Jesteros με Greninja στα Losers Semis. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο βετεράνος Giannis με Marth ο οποίος επέστρεψε στα –εγχώρια– τουρνουά μετά από κενό ενός έτους. Επίσης, σταθερή η πρόοδος του νέου στην Αθηναϊκή σκηνή sozonm7 με Cloud.
Τέλος, είχαμε και την επιστροφή δύο παλαιότερων παιχτών Set με Ganondorf και Mewtwo) και Digit με Sheik, οι οποίοι εμφανώς σκουριασμένοι είπαν θα ενεργοποιηθούν περισσότερο από εδώ και πέρα.

Τελική Κατάταξη:

01 Tanos (Corrin) 50€
02 Rom (Ganondorf) 30€
03 doperman (Mario) 20€
04 Jesteros (Greninja)
05 sido (Mario)
05 Giannis (Marth)
07 AkiraGr (Bayonetta)
07 sozonm7 (Cloud)
09 LuiS (Little Mac, Marth)
09 Kokman (Ness, Shulk)
09 SP1 (Bowser)
09 Konstiyo (Peach)
13 Brows (Mewtwo)
13 Set (Ganondorf, Mewtwo)
13 Digit (Sheik)

Ascension for new and old!

Ελπίζουμε οι online τηλεθεατές του τουρνουά να το απόλαυσαν σαν να ήταν παρόντες. Όπως πάντα είμαστε ανοικτοί σε σχόλια και προτάσεις για το τι σας άρεσε ή θα θέλατε να αλλάξει ή να βελτιωθεί.

Όσοι θέλουν να ξαναδούν τους αγώνες για βελτίωση ή διασκέδαση θα μπορούν σύντομα από το κανάλι YouTube του NintendoNext.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά. Η επόμενη διοργάνωση θα ανακοινωθεί μετά τις γιορτές, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εορταστικό event προς το τέλους του έτους.

Keep Smashing!

Αποτελέσματα Τουρνουά Ascension 2

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων