Η Atlus δίνει μερικά στοιχεία για το Shin Megami Tensei V

25 Οκτ
Η Atlus δίνει μερικά στοιχεία για το Shin Megami Tensei V

Μετά το πρόσφατο trailer της Atlus για το Shin Megami Tensei V, το Famitsu έπιασε τον επικεφαλής Kazuyuki Yamai.

Μάθαμε κάποια σημαντικά στοιχεία. Δείτε τα!

 

Όλα όσα μάθαμε για το Shin Megami Tensei V

  • Ο Οκτώβριος είναι η 25η επέτειος της σειράς Shin Megami Tensei. To V είναι το μήνυμα της Atlus πως η σειρά θα συνεχίσει. Αυτό είναι το νόημα της ανακοίνωσης.
  • Η ομάδα θέλει να επανεξετάσει τα «χαρακτηριστικά της εποχής μας». Υπάρχει πολύς κόσμος που προβληματίζεται από τις καταστάσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, το άγχος της δουλειάς και των γηρατειών. Ή την τρομοκρατία και την πυρηνική απειλή. Η Atlus θέλει να κάνει ένα SMT που να ανταποκρίνεται στην εποχή μας. Αυτή είναι η πρόκληση της ομάδας.
  • Οι λέξεις κλειδιά “Shekinah Glory” που εμφανίστηκαν στο trailer, μεταφράζονται κυριολεκτικά ως «Θείο θαύμα». Όταν παίξετε το παιχνίδι, κρατήστε τις λέξεις αυτές στο νου σας. Η Atlus υποστηρίζει πως θα μπορέσετε να καταλάβετε το νόημά τους.
  • Ο Σταθμός Shinagawa είναι μια τοποθεσία του Τόκυο που έχει καλή αναπαράσταση και σημαντική σχέση με την ιστορία.
  • Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Atlus θα αξιοποιήσει την Unreal Engine 4. Το περιβάλλον ανάπτυξης έχει αλλάξει δραματικά, καθώς η ομάδα μπορεί να δει άμεσα το τι κάνει στην οθόνη του παιχνιδιού. Αυτό μειώνει το χρόνο που σπαταλάται σε δοκιμή και πλάνη.
  • Κλασικά στοιχεία όπως demon fusion θα υπάρχουν, αλλά η Atlus θέλει να εισάγει και νέα πράγματα. Στόχος είναι ένα υβρίδιο που συνδυάζει τη δυναμικότητα του Shin Megami Tensei: Nocturne και τα δημοφιλή στοιχεία του Shin Megami Tensei IV.

 

Πηγή

Η Atlus δίνει μερικά στοιχεία για το Shin Megami Tensei V

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων