Η Atlus θα κυκλοφορεί τα παιχνίδια της στην Ευρώπη

24 Αυγ
Η Atlus θα κυκλοφορεί τα παιχνίδια της στην Ευρώπη

Στο παρελθόν, η Atlus συνεργαζόταν με τρίτους για να κυκλοφορήσει και να διανέμει τα παιχνίδια της στην Ευρώπη.

Όχι πια όμως!

 

Τι άλλαξε στην Atlus;

Στο παρελθόν, είχε συνεργαστεί με εταιρείες όπως τις NIS America και Koch. Πλέον, τα παιχνίδια της θα τα διαχειρίζεται εσωτερικά.

Ο ιστότοπος GamesIndustry αναφέρει πως έχει δημιουργηθεί μια νέα ομάδα. Αυτή η ομάδα θα επιτρέπει στην Atlus να είναι επικεφαλής της ευρωπαϊκής κυκλοφορίας των τίτλων της.Τα αρχηγεία της θα είναι στα γραφεία της SEGA Europe, στο Λονδίνο. Έτσι, η εταιρεία θα μπορεί να φέρνει περισσότερα special edition sets και άλλα προϊόντα, τα οποία μέχρι πρότινος δεν έφταναν στα μέρη μας.

Συγκεκριμένα, ο Jacob Nahin, στέλεχος του PR στην Atlus US, είπε το εξής σε μια δήλωσή του:

Είναι ένα ισχυρό παράδειγμα της ανάπτυξης που έχουμε σαν εταιρεία. Η κυκλοφορία των παιχνιδιών μας στην Ευρώπη είναι απλά το επόμενο βήμα για μας. Αυτό σημαίνει, κατ’ αρχάς για τους fans μας, πως θα υπάρχει ισότητα στις ημερομηνίες κυκλοφορίας και τις premium editions. Από παόψη επιχειρηματικότητας, θα είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες της κάθε αγοράς όταν έρχεται η ώρα να κυκλοφοράσουμε τους τίτλους μας.

Πηγή

 

Η Atlus θα κυκλοφορεί τα παιχνίδια της στην Ευρώπη

| Νέα | 2.015 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων