Αυλαία για το Wii Shopping Channel το 2019

29 Σεπ
Αυλαία για το Wii Shopping Channel το 2019

Κι όμως, το Wii Shopping Channel συνεχίζει να ζει! Σιγά σιγά όμως, η αυλαία αρχίζει να πέφτει για την πιο επιτυχημένη κονσόλα της Nintendo.

 

Wii Shopping Channel, exit stage right

Μετά από μια δεκαετία εν ζωή, το ηλεκτρονικό κατάστημα της μικρής και «αδύναμης» κονσόλας της Nintendo, ανακοίνωσε το κλείσιμό του. Συγκεκριμένα, η Nintendo μόλις ανακοίνωσε πως οι υπηρεσίες του Wii Shopping Channel θα λήξουν στις 31 Ιανουαρίου του 2019. Θα μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στην υπηρεσία, για να μπορέσετε να τα ξοδέψετε στο κανάλι μέχρι τις 27 Μαρτίου 2018.

Από το Φεβρουάριο του 2019, δε θα μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε μέσω του Wii ή του Wii U. Και πάλι όμως, μέχρι το κλείσιμό του, η υπηρεσία θα κλείσει περίπου 13 χρόνια ζωής. Καθόλου άσχημα για μια κονσόλα που όλοι θεωρούσαν ξεγραμμένη από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, έτσι δεν είναι;

Πηγή

 

Αυλαία για το Wii Shopping Channel το 2019

| Nintendo, Wii, Νέα | 4 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων