Η Bandai Namco δουλεύει πάνω στο Mario Sports Superstars

05 Σεπ
Η Bandai Namco δουλεύει πάνω στο Mario Sports Superstars

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ratings, το Mario Sports Superstars θα γίνει πραγματικότητα και με τη συμβολή της Bandai Namco στο developing. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες ακόμη, ούτε το τι είδους βοήθεια θα παρέχει αυτή για τη δημιουργία του τίτλου.

Mario Sports Superstars

Το Mario Sports Superstars είναι ο πιο πρόσφατος sports τίτλος της Nintendo και αναμένεται για το 3DS την ερχόμενη άνοιξη. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει πέντε αθλήματα: baseball, tennis, golf, ιπποδρομίες και ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Camelot θα αναλάμβανε το τέννις και το γκόλφ, αλλά πλέον βλέπουμε ακόμη έναν developer στο προσκήνιο.

Επιπλέον, γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα έχει κάποιου είδους υποστήριξη για amiibo. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα, πιθανότατα πρόκειται για amiibo cards, οπότε ίσως θα έπρεπε να αναμένουμε η σειρά Mario να αποκτήσει τις δικές της,

Πηγή

Η Bandai Namco δουλεύει πάνω στο Mario Sports Superstars

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων