Η Bethesda μας μιλά για το NX

09 Αυγ
Η Bethesda μας μιλά για το NX

Κατά τη διάρκεια της QuakeCon, ο ιστότοπος finder.com.au μίλησε με τον Pete Hines, αντιπρόεδρο της Bethesda Softworks. Ο Hines ερωτήθη για τη στάση της εταιρείας του σχετικά με το NX και το αν μπορούμε να περιμένουμε τα παιχνίδια της στη νέα κονσόλα.

Τι είπε ο Hines:

Συζητάμε συνέχεια με τη Nintendo –  είμαστε πολύ καλά ενημερωμένοι σχετικά με το τι κάνουν. Είναι σίγουρα κάτι που θα κοιτάξουμε και η φιλοσοφία μας είναι να κυκλοφορούμε παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα που να υποστηρίζει το όραμά μας. Αν το NX μπορεί να το καταφέρει, από τεχνικής απόψεως, και ταιριάζει στις προδιαγραφές ενός παιχνιδιού που θα δημιουργούσαμε, δε βλέπω το λόγο να μην το κυκλοφορήσουμε και στο NX. Αλλά είναι νωρίς ακόμη για να πούμε «σίγουρα θα φέρουμε παιχνίδια ή όχι». Όπως και με τα κινητά, θέλουμε να έχουμε το σωστό παιχνίδι για τη σωστή πλατφόρμα.

Η Bethesda έχει μερικά βαρέων – βαρών παιχνίδια στη διάθεσή της όπως τη σειρά Elder Scrolls, το DOOM και το Dishonored. Περισσότερα third-party games στο NX δε θα πείραζαν κανέναν. Ωστόσο, ο χρόνος θα δείξει αν τα παιχνίδια της Bethesda θα εμφανιστούν στη νέα κονσόλα.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Bethesda μας μιλά για το NX

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων