Το BlazBlue: Cross Tag Battle έρχεται στο Switch!

16 Οκτ
Το BlazBlue: Cross Tag Battle έρχεται στο Switch!

Πολύ καλά νέα για τους θαυμαστές των 2D fighting games!

Η Arc System Works ανακοίνωσε πως το BlazBlue: Cross Tag Battle έρχεται στο Switch το 2018.

Αν σας αρέσει η σειρά, ή οποιοδήποτε από τα πάμπολλα παιχνίδια της σειράς Guilty Gear, τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

 

Επιτέλους BlazBlue για το Switch!

Ω, ναι. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα κάνει την εμφάνισή του στη μικρή κονσόλα-θαύμα της Nintendo!

To BlazBlue: Cross Tag Battle θα διαθέτει όχι μόνο χαρακτήρες από την ομώνυμη σειρά, αλλά και μερικές ακόμη εκπλήξεις. Το roster των χαρακτήρων θα περιέχει επίσης εμφανίσεις μαχητών από τα Persona 4 Arena, Under Night In-Birth και RWBY.

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι έρχεται το 2018 και θα επικεντρώνεται σε arena style fighting. Θα διαθέτει επίσης 2 Vs. 2 battles και tag-ins.

Όσον αφορά το ποιοί χαρακτήρες θα εμφανιστούν, κάποιοι που ανακοινώθηκαν αρχικά ήταν οι Ragna the Bloodedge και Jin Kisaragi από τη σειρά BlazBlue, οι Yu Narukami και Yosuke Hanamura από το Persona 4 Arena, οι Hyde και Linne από το Under Night In-Birth, καθώς και η Ruby Rose από το RWBY.

H ίδια η Arc System Works μας έχει ένα βίντεο στο κανάλι της στο youTube, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω!

 

 

Επίσης, ένα νέο trailer επιβεβαίωσε την παρουσία της Weiss Schnee από τη σειρά RWBY, μαζί με τους Rachel Alucard και Hazama από τη σειρά BlazBlue.

Απολαύστε!

 

 

 

Από την πλευρά μας, πιστεύουμε πως όσο περισσότερα παιχνίδια τέτοιου είδους εμφανιστούν στο Switch, τόσο το καλύτερο. Ποιός ξέρει, ίσως δούμε κάποτε και το Dragon Ball Fighter Z!

Εσείς τι γνώμη έχετε; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω, στα social media ή στο server μας στο Discord!

Το BlazBlue: Cross Tag Battle έρχεται στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων