Η Capcom μιλά για το μέλλον του Monster Hunter στο Switch

14 Φεβ
Η Capcom μιλά για το μέλλον του Monster Hunter στο Switch

Το μέλλον της σειράς Monster Hunter στις πλατφόρμες της Nintendo είναι ασαφής αυτή τη στιγμή.

Ο πρόεδρος της εταιρείας έκανε μερικά σχόλια σχετικά με την κατάσταση. Ας δούμε τι είπε:

 

Monster Hunter και Switch. Τι θα γίνει στο μέλλον;

Παρόλο που η Capcom έφερε το MH XX στο Switch πέρσι, το παιχνίδι δεν ήταν παρά μια αναμασημένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού στο 3DS. Το Monster Hunter World, το τελευταίο και πολύ επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς, απουσιάζει από το Switch.

O Haruhiro Tsujimoto, πρόεδρος της Capcom, σχολιασε το τι συμβαίνει με τη σειρά και το Switch σε μια συνέντευξη που έδωσε στον ιστότοπο Toyo Keizai. Φυσικά, όπως είναι αναμένόμενο, η κουβέντα περιστρέφεται κυρίως γύρω από το Monster Hunter World, ωστόσο έγιναν μερικές νύξεις για την κονσόλα της Nintendo.

Κατ’ αρχάς, ο Tsujimoto αναγνώρισε τη ζήτηση για ένα νέο Mosnter Hunter στο Switch. Σημείωσε επίσης πως η εταιρεία του έφερε ήδη ένα παιχνίδι της σειράς, το Monster Hunter XX στην κονσόλα. Ωστόσο, εξαιτίας διαφόρων συγκυριών, είναι δύσκολο να μεταφέρουν το Monster Hunter World ως έχει.

Ο Tsujimoto συνέχισε λέγοντας κάτι που έχουμε ξανακούσει από την Capcom. Πιστεύει πως οι εταιρείες θα πρέπει να κάνουν παιχνίδια που θα ταιριάζουν με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε κονσόλας. Το ποιά από τα ΙΡ της Capcom θα εμφανιστούν στο Switch, συμπεριλαμβανομένου και του Monster Hunter, είναι κάτι που θα κοιτάξει η εταιρεία στο μέλλον.

Η Capcom μιλά για το μέλλον του Monster Hunter στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων