Χειροποίητο κουστούμι το οποίο θα προστεθεί στο Splatoon στην Ιαπωνία

26 Ιούν

splatoon-squid-girl1-656x805

Το Famitsu πρόσφατα διοργάνωσε έναν διαγωνισμό μόδας με την επωνυμία  “Splatoon Squid Fashion Contest” για τους Ιάπωνες φαν του παιχνιδιού. Χωρίς αμφιβολία είχε επιτυχία μιας και το περιοδικό έλαβε πάνω από 800 αιτήσεις. Στις 25 Ιουνίου ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα.

Οι παρακάτω εικόνες περιλαμβάνουν τη νικητήρια συμμετοχή για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Το κουστούμι θα προστεθεί μέσα στον τίτλο σε μορφή ενημέρωσης τον Αύγουστο, και ο νικητής θα λάβει μια υπογεγραμμένη αφίσα. Αυτή τι στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν οι παίκτες του Splatoon στη βόρειο Αμερική και στην Ευρώπη θα λάβουν πρόσβαση στο κουστούμι.

Υπάρχουν μερικοί ακόμα “sub-winners”, δηλαδή, εγγεγραμμένοι νικητές στο παρακάτω άλμπουμ. Οι πρώτοι τρεις είναι επιλογές της ομάδας του Splatoon, και θα τους δοθεί μια υπογεγραμμένη αφίσα από τους διοργανωτές. Οι τελικοί τρεις είναι επιλογές της Famitsu, νικητές στους οποίους θα δοθεί μια υπογεγραμμένη αφίσα από τον Takahashi Kino.

Οι εικόνες είναι διαθέσιμες στο παρακάτω άλμπουμ.

Fan-made costume Splatoon Japan

Χειροποίητο κουστούμι το οποίο θα προστεθεί στο Splatoon στην Ιαπωνία

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων