Χρόνια μας πολλά το Nintendo Next κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζουμε με έναν διαγωνισμό

05 Μαΐ

HappyBirthdayNX

Αγαπητοί φίλες και φίλοι του Nintendo Next ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια σαν ιστότοπος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε πως κλείσαμε σήμερα 1 χρόνο λειτουργίας σαν το καλύτερο Ελληνικό ενημερωτικό μέσο για την Nintendo στην Ελλάδα.

Για να γιορτάσουμε το συγκεκριμένο γεγονός θα δώσουμε δύο παιχνίδια Darksiders II για το Wii U και το Street Fighter 4 3D με ένα διαγωνισμό.

Οι κανόνες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  • κοινοποιήστε το συγκεκριμένο άρθρο στην σελίδα σας στο Facebook, Twitter, Google+Reddit

  • Γράψτε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο ή στις κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την γνώμη σας για τον ιστότοπό μας

  • Κάντε ένα like στην σελίδα μας στο Facebook

  • Ένα subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Για μπει κάποιος στην κλήρωση πρέπει να εκπληρώσει όλους τους κανόνες του διαγωνισμού. Παράδειγμα αν κάποιος φίλος/η μας έχουν κάνει like στην σελίδα μας στο Facebook και δεν έχουν γράψει κάποιο σχόλιο θα εξαιρούνται από την κλήρωση.

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από σήμερα 05/05/2016 μέχρι 15/05/2016 όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές!

Καλή επιτυχία και χρόνια μας πολλά!

Χρόνια μας πολλά το Nintendo Next κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζουμε με έναν διαγωνισμό

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων