Χρόνια πολλά, Metroid

06 Αυγ
Χρόνια πολλά, Metroid

Το Metroid έκανε το ντεμπούτο του στις 6 Αυγούστου του 1986 στο Famicom. Πλέον, έφτασε η μέρα που η σειρά γιορτάζει τα 30 της χρόνια.

Παρ’ όλο που η σειρά δεν είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη όσο τα Mario και τα Zelda παιχνίδια, τα Metroid games έχουν και αυτά αρκετούς οπαδούς. Πολλοί γνώρισαν τη σειρά από το ξεκίνημά τους, ενώ άλλοι από εμάς μέσω του Super Metroid, ή ακόμη και από τα Metroid Prime σε GameCube και Wii. Ταξιδέψαμε με τη Samus Aran σε διάφορους πλανήτες και είδαμε όλων των ειδών τα πλάσματα, ακολουθώντας την όχι μόνο στα διαστημικά ταξίδια της, αλλά και στο ταξίδι της εξέλιξης του gaming, από το Famicom μέχρι το DS και το Wii, και πλέον μέχρι σήμερα που αναμένουμε το Metroid Prime: Federation Force μέσα στο μήνα.

Μικροί και μεγάλοι, όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε αυτήν την ιστορική σειρά, σίγουρα αναμένουμε την εξέλιξή της και την πορεία της από δω και μπρος.

Χρόνια πολλά, Metroid

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων