Χρόνια πολλά στο 3DS για τα πέμπτα γενέθλιά του!

26 Φεβ

new-3ds-xl-blue

Το 3DS πρωτοκυκλοφόρησε στις 26 Φεβρουαρίου 2011. Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα που λέμε πως το φορητό μηχάνημα κλείνει πέντε χρόνια παρουσίας!

Χάρη στο 3DS, έχουμε στα χέρια μας φορητές, αναβαθμισμένες εκδόσεις κλασικών παιχνιδιών του N64, όπως τα Zelda και το Lylat Wars, καθώς και το Xenoblade Chronicles του Wii (μόνο στο New 3DS βέβαια…) και ένα ολοκαίνουριο Smash Bros.

Χρόνια πολλά λοιπόν στο 3DS! Και, παρ’όλο που τα πράγματα αρχίζουν να ξεφουσκώνουν για το φορητό μηχάνημα, έχουμε ακόμα πολλά να περιμένουμε από τη Nintendo και από άλλες εταιρίες. Μην ξεχνάτε πως ακόμα περιμένουμε μεγάλα παιχνίδια όπως τα Bravely Second/Fire Emblem Fates, δύο παιχνίδια Dragon Quest Hyrule Warriors Legends, Metroid Prime: Federation Force (δυστυχώς), Ace Attorney 6, 7th Dragon III, και ίσως ακόμα δύο παιχνίδια Pokemon…

Χρόνια πολλά στο 3DS για τα πέμπτα γενέθλιά του!

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων