Το CoroCoro ξεκινά νέο Kirby comic

22 Σεπ
Το CoroCoro ξεκινά νέο Kirby comic

Μέχρι τώρα, το Kirby Moretsu Pupupu Hour, Manga του Taniguchi Asami υποστηριζόταν από το CoroCoro. Ωστόσο, φαίνεται πως το τεύχος του περιοδικού του Οκτωβρίου θα φέρει και το τέλος της σειράς.

Για να αντικατασταθεί αυτό, μια νέα σειρά manga, το Manpuku Pupupu Fantasy τουTakeuchi Ibuki θα προστεθεί, ξεκινώντας από το τεύχος του Νοεμβρίου του 2016.  Η επόμενη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Πηγή

Το CoroCoro ξεκινά νέο Kirby comic

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων