Δεν θα υπάρξει DLC για το FAST Racing Neo, έρχεται το soundtrack, η Shin’en θέλει “ένα φουτουριστικό παιχνίδι αγώνων σε μία νέα φορητή κονσόλα”

10 Ιούλ

fast-31
Οι δημιουργοί στο “We Are Just Gamers” δημοσίευσαν μία συνέντευξη με τον Manfred Linzner της Shin’en. Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώνεται στο FAST Racing Neo.

Σε ένα σημείο, ο Linzner ερωτήθηκε αν υπάρχουν σχέδια κυκλοφορίας DLC για το επερχόμενο τους παιχνίδι αγώνων για το WiiU. Αυτό το απέκλεισαν γρήγορα με τον Linzner να δηλώνει: “Θέλουμε να βγάλουμε ό,τι δημιουργήσαμε από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.”

Ο Linzner έκανε επίσης δηλώσεις για την μουσική του FAST Racing Neo’s και επιβεβαίωσε τα σχέδια τους για την κυκλοφορία ενός soundtrack “αργότερα.”

“Για την μουσική στο FRN δοκιμάσαμε ένα φρέσκο στυλ. Θέλαμε κάτι που θα ακούγετε σαν το παιχνίδι του 2015 στα Arcade. Αγαπάμε το πως δημιουργήθηκε η μουσική για αυτό το παιχνίδι. Σκοπεύουμε να βγάλουμε το sountrack αργότερα.”

Το FAST Racing Neo θα είναι μόνο στο WiiU. Όμως, ακούγετε ότι η Shin’en έχει κάποιο ενδιαφέρον για να δει ένα “ένα φουτουριστικό παιχνίδι αγώνων σε μία νέα φορητή κονσόλα”.

“Δεν έχουμε σχέδια για να φέρουμε το FRN σε κάποιο άλλο σύστημα.  Όμως, πιστεύω ότι ένα φουτουριστικό παιχνίδι αγώνων σε μία νέα φορητή κονσόλα θα ήταν εκπληκτικό.”

Πηγή

Δεν θα υπάρξει DLC για το FAST Racing Neo, έρχεται το soundtrack, η Shin’en θέλει “ένα φουτουριστικό παιχνίδι αγώνων σε μία νέα φορητή κονσόλα”

| Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων