Διαγωνισμός Super Smash Bros. Wii U DLC Ryu, Roy και Lucas από το Nintendo Next

03 Ιούλ

smash-bros-dlc-656x369

Για όλους τους Smashers εκεί έξω το Nintendo Next διοργανώνει το συγκεκριμένο γεγονός και προσφέρει τους 3 χαρακτήρες DLC για το Super Smash Bros. Wii U. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από 03/07/2015 και τελειώνει στις 12/07/2015.

Κανόνες διαγωνισμού

Στόχος είναι να φτάσουμε τα 1000 likes στην σελίδα μας στο facebook, 200 followers στο Twitter και 100 εγγραφές στο YouTube κανάλι μας.

Όσοι συμμετάσχουν και δώσουν τα περισσότερα likes,follows και εγγραφές στο κανάλι μας θα μπουν σε κλήρωση για το έπαθλο.

Για κάθε 100 retweets και κοινοποιήσεις σε κάθε νέο που σηκώνουμε στο twitter και στο facebook θα κερδίζεται μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση. Αυτό ισχύει για κάθε νέο ξεχωριστά και όχι σαν άθροισμα στο γενικό σύνολο π.χ(  1 άρθρο 100 retweets, 100 κοινοποιήσεις είναι σωστό. 1 άρθρο 20 retweets + 80 κοινοποιήσεις= 100 είναι λάθος)

Οι συμμετοχές θα κλείνονται από το πρώτο καινούργιο Like, follow, και εγγραφή που θα κάνει κάποιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τους ήδη υπάρχοντες φαν μας είναι ήδη δεδομένη η συμμετοχή τους στην κλήρωση.

Από την στιγμή που ξεκινάει ο διαγωνισμός τα νούμερα που έχουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι:

Facebook: 101 likes

Twitter: 42 followers

YouTube: 23 συνδρομητές

Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν.

Διαγωνισμός Super Smash Bros. Wii U DLC Ryu, Roy και Lucas από το Nintendo Next

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων