Διακοπές τέλος

27 Αυγ
Διακοπές τέλος

Επιστροφή μετά τις διακοπές

Χαιρετίζουμε τις φίλες και τους φίλους του Nintendo Next. Σας κάνουμε μια ενημέρωση για τι μέλλει γενέσθαι με τις ανανεώσεις και γενικά με την δραστηριότητα του ιστότοπου μετά τις διακοπές.

Όπως όλος ο κόσμος έτσι και οι συντάκτες του Nintendo Next εγκατέλειψαν τα εγκόσμια για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Το δύσκολο έργο ενός fan site είναι κυρίως ο ελεύθερος χρόνος των συντακτών του με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του κοινού. Κατά την διάρκεια του χειμώνα ο υπερβολικός εργασιακός μόχθος μας είχε καταβάλει. Επειγόντως διακοπές αναφωνήσαμε. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα με σκοπό ανασυνταχθούμε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την προσωπική μας ζωή αλλά και για το ίδιο το site.

Στόχοι και ανανέωση της ύλης

Η επιτυχία του switch μας έχει βοηθήσει να βρούμε ακόμα περισσότερη όρεξη ώστε να επιτελέσουμε το έργο μας στην μεταφορά νέων από την βιομηχανία. Επίσης την δημιουργία esport εκδηλώσεων στα αγαπημένα μας παιχνίδια. Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate και Wii U, ARMS αλλά και το καινούργιο Mario Tennis Aces. Όλα τα προαναφερθέντα θα έχουν την τιμητική τους αυτή την season. Διακοπές λοιπόν τέλος και αρχίζουμε πάλι δουλειά.

Ο μήνας που πέρασε και λάμψαμε δια της απουσίας μας ήταν ταυτόχρονα και δημιουργικός μιας και διοργανώσαμε το καλύτερο τουρνουά Smash στην GameAthlon που μας πέρασε αλλά και τα δύο Summer Camp. Αλλά ετοιμάζουμε ριζική αλλαγή στο style του site όπως και στην θεματολογία του με μεγαλύτερη προσοχή και μεράκι όποτε να αναμένετε σύντομα τις λεγόμενες αλλαγές!

Επιπλέον συντονιστείτε στο κανάλι μας του YouTube ελπίζουμε να σας αρέσει ότι ετοιμάζουμε και εκεί.

Περιμένουμε σχόλια και προτάσεις για το τι θα θέλατε να αλλάξει στο site.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και τα λέμε λίαν συντόμως.

Η συντακτική ομάδα του Nintendo Next.

Διακοπές τέλος

| Editorial | 2.014 Σχόλια
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων