Δήλωση της Niantic για τη φασαρία με το Pokémon GO

02 Αυγ
Δήλωση της Niantic για τη φασαρία με το Pokémon GO

Τα τελευταία περιστατικά με το Pokémon GO (αφαίρεση των πατημασιών, κλείσιμο των tracking sites) προκάλεσαν αναταραχές στην κοινότητα. Η Niantic έκανε μια δήλωση σχετικά με τις αλλαγές αυτές.

Μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω:

Εκπαιδευτές

Όπως πολλοί γνωρίζετε, κάναμε προσφάτως μερικές αλλαγές στο Pokémon GO.
– Αφαιρέσαμε την απεικόνιση των ‘3-step’ για να βελτιώσουμε το θεμελιώδη σχεδιασμό. Το αρχικό σύστημα μπορεί να το απόλαυσαν πολλοί, ωστόσο προκαλούσε σύγχυση και δεν πέτυχε τους βασικούς στόχους μας για το προϊόν. Θα σας κρατάμε ενήμερους όσο προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.
– Έχουμε περιορίσει την πρόσβαση από τρίτους servers οι οποίοι δυσκόλευαν την ικανότητά μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους χρήστες μας και με τη δυνατότητα να φέρουμε το Pokémon GO σε όλο τον κόσμο. Και δεν τελειώσαμε ακόμα! Ναι, Βραζιλία, θέλουμε να σου φέρουμε το παιχνίδι (το ίδιο και σε πολλές άλλες χώρες που δεν το έχουν ακόμη διαθέσιμο).

Διαβάζουμε τις δημοσιεύσεις και τα e-mails σας και ακούμε τον εκνευρισμό των ανθρώπων από τα μέρη που δεν έχουμε φτάσει ακόμη, αλλά και εσάς που σας λείπουν οι παραπάνω λειτουργίες. Θέλουμε να ξέρετε πως δουλεύουμε σαν τρελοί για να κρατάμε το παιχνίδι ζωντανό ενώ το κυκλοφορούμε σε όλο τον κόσμο. Αν δεν έχετε δει πολλά Tweets είναι επειδή είμαστε χωμένοι βαθιά μέσα στο παιχνίδι. Αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατάμε ενήμερους για τα τεκταινόμενα.

Να είστε ασφαλείς, να είστε ευγενικοί με τους συνάδελφους εκπαιδευτές και συνεχίστε να εξερευνείτε.

Η ομάδα του Pokémon GO

Πηγή 1, Πηγή 2

Δήλωση της Niantic για τη φασαρία με το Pokémon GO

| iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων