Δηλώσεις Nintendo για τις προκλήσεις κατασκευής των amiibo, δείχνουν πως δοκιμάζονται για ασφάλεια και αξιοπιστία

03 Αυγ

amiibo-report-1
Η έκθεση ΕΚΕ της Nintendo κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στην περίληψη της, εστίασαν αρκετά στα amiibo, συμπεριλαμβάνοντας μερικές συνεντεύξεις.

Ένα μέρος της έκθεσης περιλαμβάνει μία συνέντευξη με τον Masaki Amano της Nintendo. Μίλησε για τις προκλήσεις της κατασκευής των amiibo σε ένα σημείο λέγωντας ότι:

Η Nintendo ανέπτυξε αρκετά συστήματα παιχνιδιών, όπως το Wii U και το Nintendo 3DS. Όμως, η ανάπτυξη των amiibo ήταν τεράστια πρόκληση επειδή δεν είχαμε κάποια γνώση που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και έπρεπε να προχωρήσουμε με δοκιμές και λάθη.

Για παράδειγμα, όταν κάνουμε μία κονσόλα, φτιάχνουμε ένα καλούπι του κάθε κομματιού, κόβοντας το κάθε κομμάτι κατευθείαν από μέταλλο, με τρισδιάστατα δεδομένα σαν βάση, με ένα τρυπάνι ή κάποιο άλλο εργαλείο. Όμως, για μία φιγούρα, δεν χρησιμοποιείς κάποιο εργαλείο για να φτιάξεις το καλούπι και τα κάνεις όλα στο χέρι. Για τα amiibo, ξεκινήσαμε με το να φτιάξουμε μία κύρια φιγούρα. Μετά, πήραμε αυτήν την κύρια φιγούρα και την κάναμε κομμάτια. για να δούμε πως μπορούμε να τα βάψουμε εύκολα ή το πως να κάνουμε το κάθε καλούπι. Ο Link, για παράδειγμα, έχει 24 διαφορετικά κομμάτια.

Κάνουμε μία μήτρα από πηλό, από το πρώτο καλούπι, και μετά το καλύπτουμε με σιλικόνη. Τέλος, αφού αντιγράφουμε το καλούπι με όλο και πιο σκληρά υλικά, χρησιμοποιήσαμε σίδερο για να φτιάξουμε ένα μεταλλικό καλούπι.Αν και δεν είχαμε γνώση για να χρησιμοποιήσουμε, μάθαμε στην πορεία όσο κυνηγούσαμε την απόλυτη ποιότητα.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο σημείο από την έκθεση ΕΚΕ του 2015 της Nintendo. Είδαμε επίσης, το πως η Nintendo δοκιμάζει τα amiibo για ασφάλεια και αξιοπιστία. Δείτε την εικόνα παρακάτω.

amiibo-report-2

Δηλώσεις Nintendo για τις προκλήσεις κατασκευής των amiibo, δείχνουν πως δοκιμάζονται για ασφάλεια και αξιοπιστία

| amiibo, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων