Δηλώσεις παιχτών του Smash City League πριν από τους τελικούς

16 Δεκ
Δηλώσεις παιχτών του Smash City League πριν από τους τελικούς

Παραθέτουμε τις απαντήσεις των παιχτών της Αθήνας τις ερωτήσεις του Nintendo Next για την διοργάνωση της τρίτης season του Smash City League. Οι ερωτήσεις που κάναμε στους παίχτες ήταν οι εξής:

1: Πώς αισθάνεσαι για την πρόκρισή σου στους τελικούς της Αθήνας;

2: Θεωρείς ότι έχει ανέβει το επίπεδο των παιχτών σε σχέση την προηγούμενη σεζόν;

3: Πες λίγα λόγια για το ενδιαφέρον που είχε το league όσο αναφορά δυνατούς αγώνες και τυχών ανατροπές που είδες.

4: Πες λίγα λόγια για τη διοργάνωση. Η τρίτη σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Τι ήταν καλύτερο ή χειρότερο από τις προηγούμενες; Τι θα περίμενες από μια επόμενη σεζόν;

5: Οι τελικοί σε μια βδομάδα είναι πρακτικά το πρώτο τουρνουά με σχεδόν όλους τους κορυφαίους παίχτες της Ελλάδα. Θεωρείς ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος; Πώς αισθάνεσαι για τον τελικό;

Τα λεγόμενα των παιχτών

Tanos
1: Εντυπωσιασμένος. Δεν περίμενα να φτάσω τόσο ψηλά αλλά έχω ακόμα χώρο για βελτίωση.
2: Ναι σίγουρα. Έχουμε γίνει όλοι πολύ καλύτεροι και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε.
3: Τα πιο ενδιαφέροντα matches της σεζόν ήταν σίγουρα του d0p3rMaN. Κατάφερε να νικήσει και τον Rom και τον Lkos. Πέρα από αυτό αρκετά hype ήταν και τα match που έπαιξα και εγώ εναντίον του στους τελικούς των δύο τελευταίων Part.
4: Η διοργάνωση είναι καλή και οι διοργανωτές κάνουν σωστή, επιμελής και σοβαρή δουλειά για το community. Το κύριο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι ο περιορισμένος χώρος.
5: H Y P E

d0p3rMaN
1: Αυτό έλειπε, δύστυχος για λίγες ήττες δεν πήρα την πρωτη θέση.
2: Καθόλου. Όλοι οι παίκτες έμειναν στάσιμοι πέρα από έμενα και τον Tanos.
3: Ότι αγώνας δεν είχε έμενα μέσα δεν ήταν ενδιαφέρον, υποθέτω είχε πλάκα όταν ήρθε ο megalex.
4: Ναι οκ ήταν. Πιστεύω θέλει δουλειά ο χώρος, ίσως αλλαγή του power ranking και να έχουμε περισσότερα setups.
5: Θα είναι ωραία που θα συναντηθούμε τόσοι πολλοί και θα παίξουμε τόσο πολύ. Πέρα από αυτό θα είναι κλασσικό τουρνουά με τους συνηθισμένους παίκτες στη κορυφή(εμένα).

Rom
1: Ανακούφιση θα έλεγα κυρίως, διότι δεν έχω υπάρξει ιδιαίτερα ενεργός τελευταία, αν και δε θα περίμενα τίποτα λιγότερο από τον εαυτό μου. Η φλόγα μου δεν είναι πια τόσο δυνατή όσο ήταν παλιά, αλλά το επίπεδο που έχω παραμένει (και βελτιώνεται αργά αργά). Το να είμαι ο καλύτερος δεν με κινητοποιεί ιδιαίτερα. Το να τρέμει να παίξει ο άλλος εναντίον μου είναι αυτό που θέλω να διατηρήσω και η πρόκριση μου το ενισχύει αυτό.
2: Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως όχι. Φυσικά και υπάρχει πάντοτε κάποια μικρή βελτίωση όταν παίζεις τακτικά, αλλά σε βαθμό ώστε να πω ότι «έχει ανέβει το επίπεδο» δε νομίζω. Ο μόνος που έχει δείξει αξιοσημείωτη ανάπτυξη είναι ο Τάνος.
3: Όπως ανέφερα και πριν, δεν ήμουν πολύ ενεργός τον τελευταίο καιρό οπότε δεν έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες. Από τα αποτελέσματα όμως βλέπω ότι επαναλαμβάνεται το κλασσικό μοτίβο (πέρα του ότι ο Τάνος άρχισε να βγαίνει και 1ος τώρα).
4: Η διοργάνωση είναι επαρκώς ικανοποιητική, θα είναι το μόνο διπλωματικό σχόλιο που θα κάνω επί του θέματος. Σε σχέση με παλιότερα δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα πάντως. Σε μια 4η σεζόν περιμένω την ίδια ποιότητα και καλοπέραση με την παρούσα.
5: Εφ’όσον θα είναι επί το πλείστον άγνωστα player matchups σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός λόγω μη-προσαρμογής, κάτι το οποίο όσο αυξάνεται το επίπεδο το παιχτών θα είναι όλο και λιγότερο μια δικαιολογία (αν και δε πιστεύω να έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμα στην Ελλάδα.. ώστε να το χρησιμοποιώ σαν επιχείρημα τουλάχιστον). Οι προσδοκίες μου είναι μεγάλες για τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει πάντως! Ευτυχώς η φύση του χαρακτήρα που χρησιμοποιώ ποτέ δε μου προσφέρει μεγάλη εγγύηση επιτυχίας (ελεύθερο προς ερμηνεία).

Jesteros
1: Πίστευα ότι “το είχα” αν δεν έκανα τραγικά λάθη. Περιμένω πώς και πώς αυτό το γεγονός τόσο ως παίχτης όσο και ως διοργανωτής και δεν θα ήθελα να λείπω σε κανένα “πόστο”. Από κει και πέρα όλα κρέμονται από τα χέρια μου…
2: Ελάχιστα νομίζω. Ειδικά σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να το δω λίγο σοβαρότερα, γιατί αλλιώς θα συνεχίζω να πηγαίνω για τουρισμό έξω… Τώρα κάποιοι νέοι -για το Smash City- παίχτες σίγουρα έχουν αισθητή βελτίωση από την αρχή, αλλά πάντα στην αρχή κάνεις μεγάλα βήματα. Μετά είναι το δύσκολο να προχωρήσεις. Από τους παλιούς ο Tanos σίγουρα κάτι κάνει σωστά. Οι υπόλοιποι έχουν μια μικρή βελτίωση που έρχεται παίζοντας τακτικά, αλλά όχι κάτι αξιοσημείωτο.
3: Οι μόνοι αγώνες που θυμάμαι συγκεκριμένα είναι του d0p3rMaN με Lkos και Rom. Συνολικά όμως θα έλεγα 2 άτομα που έκαναν καλές εμφανίσεις με πρώτο τον Konstiyo που είναι ανερχόμενος παίχτης καθώς και τον Tanos που μετά από τόσες καλές εμφανίσεις δεν θεωρείται upset, αλλά η νόρμα. Επίσης μην ξεχνάμε και τα ομαδικά τουρνουά που εκεί υπήρχαν ανατροπές σχεδόν σε κάθε τουρνουά.
4: Η διοργάνωση με τη βοήθεια όλων παιδιών εντός & εκτός SmashCore πήγαινε πολύ καλά για τα δεδομένα της εποχής. Μην ξεχνάμε και το Digital Glitch που έγινε στα μέσα της σεζόν. Ένα τουρνουά σταθμός για το ελληνικό Smash. Αυτό που σίγουρα ήταν χειρότερο ήταν το venue δυστυχώς. Μια σειρά “ατυχιών” έριξε δραματικά την ποιότητα του χώρου. Χρήζει βελτίωσης πάραυτα. Επίσης αυτό που προσωπικά θέλω να βλέπω να βελτιώνεται είναι τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα των παιχτών. Όχι μόνο στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά και σαν παρέα γύρω από αυτό.
5: HYPE όπως όλοι είμαι βέβαιος! No johns πάνω απ’ όλα.

LuiS
1: Ήταν κάτι που το περίμενα βάση της απόδοσης μου στα τελευταία τουρνουά αν και το hype τώρα ξεκινάει με τους τελικούς
2: Πάντα θεωρώ θα ανεβαίνει το επίπεδο όσο υπάρχει όρεξη και κόσμος που διασκεδάζει και ταυτόχρονα γίνεται καλύτερος περνώντας χρόνο με το game.
3: Το league γενικά είχε πολλά δυνατά ματς με μεγαλύτερη έμφαση στα LS WF LF kai GF φυσικά και με αρκετές ανατροπές που πολλές όχι μόνο τις είδα άλλα αρκετές από αυτές τις δημιούργησα με τοn Main μου και το ΚΟ punch του.
4: Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ για την ομάδα smashcore και το greekdojo που έστω αυτές τις δύσκολες μέρες υπάρχει χρόνος και όρεξη για την ομαλή διεξαγωγή των τουρνουά με πολλά παιδιά μέσα από αυτό το community να κρατάνε φίλιες περνώντας κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας και μη το game αυτό όσον άφορα το καλύτερο σκέλος για τα χειρότερα δεν θα δώσω έμφαση γιατί κοιτάμε μπροστά να λύνουμε τα χειρότερα μια επόμενη σεζόν θα ήθελα να δω και άλλο νέο κόσμο να παίρνει μέρος στα τουρνουά του smash city league.
5: έφτασε η σεζόν στο τέλος της και όπως όλοι περιμέναμε ήρθε η ώρα των τελικών το hype αναμένεται να δώσει το παρόν του αυτό το Σαββατοκύριακο ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν πάνω σε αυτό το μεγάλο τουρνουά και όσο για τις προβλέψεις μου μιας και είναι η real job μου GF θα δούμε Lkos vs Rom και θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι θα υπερτερούν σε σχέση με τους φιλοξενούμενους στο τελικό top 8 και μια τελευταία πρόβλεψη για το πως θα τα πάω στοχεύω να πιάσω τουλάχιστον την 5αδα stay tuned kisses tigers!!!!

Sidorak26
1: Χαίρομαι που μπήκα στους τελικούς και ανυπομονώ να παίξω με τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη
2: Το επίπεδο έχει ανεβεί σε όλους τους παίχτες χωρίς καμία αμφιβολία. Άλλοι ανέβηκαν από προσπάθεια και σκληρή δουλειά και άλλοι γιατί τους περίσσευαν 5,99 £… No names.
3: Η άνοδος του tanos έχει αναταράξει κάπως τα αποτελέσματα.
4: Η διοργάνωση είναι πολύ καλή αλλά θα ήθελα να είχαμε ποιο συχνά livestream αν και ξέρω πώς δεν είναι στα χέρια των διοργανωτών.
5: Σίγουρα αφού θα παίξουμε με άτομα που δεν έχουμε ξαναπαίξει θα δυσκολευτούμε όλοι ανεξαιρέτως του επιπέδου στο παιχνίδι.

Darkcode
1: Φοβερά, δεν το περίμενα.
2: Δεν έχω ιδέα, δεν ήμουν παρόν στις προηγούμενες σεζόν.
3: Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον το έχει το αλάτι που πέφτει. Αρκεί να προλάβεις να μαζέψεις και λίγο για το σπίτι.
4: Ασχολίαστο. Μου στοίχισε ένα Wii U 5. Μάλλον θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, περιμένουμε τους τοπ 3 μας να παραμείνουν εκεί που είναι. Εμείς θα φάμε το ξύλο μας και (θα πάμε) σπίτια μας.

Barcode
1: Τυχερός, στο τσακ πέρασα.
2: Δεν έχω ιδέα, δεν ήμουν παρόν στις προηγούμενες σεζόν.
3: Η άνοδος ορισμένων νεαρών μελών ανέτρεψε αρκετά δεδομένα και μας υποχρεώνει όλους να παίζουμε καλύτερα θαρρώ.
4: Ο χώρος είναι επαρκής και οικείος, όπως όλα τα μπουντρούμια! Πιο εκσυγχρονισμένες οθόνες, εφόσον μιλάμε για σοβαρό τουρνουά.
5: Περιμένω να δω το επίπεδο των βορείων μελών της κοινότητας, αν και πιστεύω πως όλοι ξέρουμε ποιος θα βγει πρώτος.

Kokman
1: Παρόλο την ελάχιστη συμμετοχή μου σε αυτό το τουρνουά λόγω δουλειάς μπορώ να πω ότι νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που θα συμμετάσχω στο πρώτο μεγάλο πανελλήνιο τουρνουά.
2: Πιστεύω ότι όλοι οι παίχτες έχουν κάνει πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά και αυτό το γεγονός με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί δείχνει πόσο κάλος μπορεί να γίνει κάποιος με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση
3: Αυτό το leauge είχε πιστευω τα περισσότερα upsets από κάθε προηγούμενο league και αναφέρομαι στην φοβερή νίκη του doperman εναντίον του ανίκητου lkou(έπαιζε roy βεβαία ο lkos σε εκείνο του τουρνουά άλλα τέλος πάντων) και μετά που νίκησε τον απίστευτα δυνατό rom στα grand finals. Τέλος θα αναφερθώ στα δυο τελευταία και δυνατά τουρνουά που νίκησε ο tanos με τον corrin του και απέδειξε ότι είναι παίχτης που αντιμετωπίζεται πλέον πολύ δύσκολα.
4: Πιστεύω ότι όλες οι σεζόν από άποψη διοργάνωσης ήταν μια χαρά και καθόλου κουραστικές άλλα όμως πιστευω ότι στον χώρο της διοργάνωσης πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα για να είναι ο χώρος πιο ευχάριστος και ξεκούραστος για τους παίχτες. Από μια επόμενη σεζόν θα περίμενα μόνο καλύτερο χώρο τίποτα άλλο.
5: Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι αρκετά κάλος γιατί και τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη πιστευω ότι έχουν φτάσει σε ένα πάρα πολύ κάλο επίπεδο και θα μας δυσκολέψουν. Αισθάνομαι μεγάλο άγχος γιαυτό το τελικό από πλευράς τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ποιος θα το πάρει στο τέλος.

AkiraGr
1: Να πω την αλήθεια όχι κάτι ιδιαίτερο διότι δεν προσπάθησα όσο ήθελα. Είχα βάλει στόχο την οκτάδα και τα κατάφερα στο τσάκ. Έχω αφιερώσει το χρόνο μου πέρα από την προπόνηση μου στο Smash για να βάλω σε μια τάξη την επαγγελματική μου καριέρα που έχω ήδη καθυστερήσει αρκετά. Έχω σκοπό όμως να γυρίσω στην σκληρή δουλειά όταν μπουν κάποια πράγματα σε τάξη στην προσωπική μου ζωή.
2: Το επίπεδο δεν μπορώ να το κρίνω πέρα από τα αποτελέσματα μερικών αγώνων που έχω παίξει με τα περισσότερα παιδιά. Δεν μπορώ να πω ότι ανέβηκε ιδιαίτερα πέρα από κάποια upset που έγιναν στα τελευταία τουρνουά.
3: Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον στους αγώνες. Δεν είδα ιδιαίτερες ανατροπές. Αυτό που με ενόχλησε προσωπικά είναι η απουσία μερικών πολλά υποσχόμενων παιχτών όπου λόγω διάφορων προβλημάτων δεν μπόρεσαν να είναι παρών σε αυτή την season όπως ο Exere και ο Absend. Βετεράνοι όπως o Din και Atman B που δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους ενώ είναι πολύ καλοί παίχτες.
4: Σαν οργανωτής και χειριστής ορισμένων θεμάτων στην SmashCore θέλω να ευχαριστήσω για την υπομονή των παιδιών και να ζητήσω συγγνώμη για όσες ελλείψεις υπήρχαν στην τρίτη season. Προσωπικά ενοχλήθηκα από την παραμέληση του χώρου όπου διεξάγεται η οργάνωση. Κακός φωτισμός, κακός εξαερισμός, σπασμένες καρέκλες, χωρίς stream τις περισσότερες φορές. Κακώς κείμενα που πρέπει να διορθωθούν και πιστεύω πως θα διορθωθούν στο άμεσο μέλλον. Οι οικονομικές δυσκολίες των καιρών μας έχουν περιορίσει πολύ στο όραμα που έχουμε για την διοργάνωση. Υπάρχουν πολλά σχέδια όπου θα ανακοινωθούν εν καιρώ και όταν είναι άμεσα υλοποιήσιμα για την ώρα ας αρκεστούμε στους τελικούς του Σαββατοκύριακου.
5: Ένα μόνο θα πω ετοιμαστείτε για Jubileus extreme party!

Lkos
1: Νιώθω αρκετά τυχερός που μπόρεσα να προκριθώ σε αυτό το leauge διότι δεν είχα την δυνατότητα να συμμετάσχω και πολύ.
2: Όλοι οι παίχτες έχουν ανέβει επίπεδο,άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο,Ιδιαίτερα ο tanos και ο doperman.
3: Πιο πολύ η άνοδος του tanos μου έκανε εντύπωση και ο doperman που κατάφερε να νικήσει τον roy μου.
4: Ο χώρος είναι αρκετά καλύτερος και πιο ήσυχος από παλιότερα. Ελπίζω στην επόμενη σεζόν να έχουμε πιο πολύ κόσμο.
5: Ο ανταγωνισμός θα είναι αρκετά μεγαλύτερος αυτήν την φορά άλλα πιστεύω δεν θα μου σταθεί κανείς εμπόδιο στον δρόμο μου για την νίκη.

Δηλώσεις παιχτών του Smash City League πριν από τους τελικούς

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων