Το Doll Fashion Atelier την επόμενη Πέμπτη στο ευρωπαϊκό 3DS eShop

06 Αυγ
Το Doll Fashion Atelier την επόμενη Πέμπτη στο ευρωπαϊκό 3DS eShop

Στην Ευρώπη, η Teyon φέρνει μια από τις κυκλοφορίες της, που είχαν φτάσει πρώτα σε Βόρειο Αμερική. Η εταιρία επικύρωσε την έλευση του Doll Fashion Atelier στο ευρωπαϊκό 3DS eShop στις 11 Αυγούστου, με την τιμή του παιχνιδιού να είναι στα 4,99€.

Το Doll Fashion Atelier είναι ένα dress-up simulation game. Οι παίχτες μπορούν να “διαλέξουν μια κούκλα από 5 διαφορετικά θέματα και να την ντύσουν με εκθαμβωτικά ρούχα”.

Πηγή

Το Doll Fashion Atelier την επόμενη Πέμπτη στο ευρωπαϊκό 3DS eShop

| 3DS, eShop, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων