Δωρεάν DLC έρχεται στο Affordable Space Adventures με σχέδια για μελλοντικά DLC επί πληρωμή

10 Ιούν

Affordable Space AdventuresΤο Affordable Space Adventures ανήκει στην μικρή κατηγορία των αποκλειστικών τίτλων για το Wii U και ομολογουμένως καταφέρνει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές δυνατότητες του GamePad πολύ καλύτερα ακόμα και από τίτλους της ίδιας της Nintendo.  Πρόκειται για μία συνεργατική δημιουργία των εταιρειών KnapNok Games και Nifflas.

H τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη για Indie game και για να βάλει νερό στο κρασί η KnapNok games ανακοίνωσε ότι 5 νέα «εξαιρετικά δύσκολα» επίπεδα θα συμπεριληφθούν ως μέρος ενός δωρεάν update που θα πραγματοποιηθεί μετά το καλοκαίρι.  Τα επίπεδα αυτά θα απαιτούν τη χρησιμοποίηση όλων των ικανοτήτων που αποκτά το διαστημόπλοιο και «μερικοί παίχτες ίσως να αντιληφθούν ότι δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή τους», ενώ με το ίδιο update θα διορθωθούν ορισμένα θέματα μετά από υποδείξεις των gamers που διατυπώθηκαν μέσω του Miiverse.

Πέρα από τα επίπεδα αυτά που θα προστεθούν στο βασικό περιεχόμενο του παιχνιδιού, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει και την κυκλοφορία πρόσθετου περιεχομένου επί πληρωμή για το μέλλον. Ο Lau Korsgaard από την εταιρεία KnapNok ανέφερε και τα ακόλουθα σε συνέντευξη τύπου:

«Πέρα από το δωρεάν update έχουμε πολλά ακόμα σχέδια για τα Affordable Space Adventures.  Στο μέλλον, θα θέλαμε να κυκλοφορήσουμε ένα πιο ουσιαστικό update με τη μορφή πρόσθετου περιεχομένου επί πληρωμή που θα διευρύνει τον κόσμο του Affordable Space Adventures και θα αφηγείται ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Uexplore».

Δωρεάν DLC έρχεται στο Affordable Space Adventures με σχέδια για μελλοντικά DLC επί πληρωμή

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 1 Comment
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+
  • FoM

    Μπράβο τους που έστω θα κάνουν αυτήν την κίνηση. €19 ήταν πολλά για το μέγεθός του, αν και ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξω και το DLC αν είναι σε λογική τιμή.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων