Το Dragon Quest θα έχει δυνατή παρουσία στο Switch

07 Αυγ
Το Dragon Quest θα έχει δυνατή παρουσία στο Switch

Φαίνεται πως η σειρά Dragon Quest θα έχει πολύ μεγάλη αναπαράσταση στο Switch.

Ευχάριστα νέα αν είστε φίλος της σειράς! Διαβάστε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

 

Dragon Quest X

Ίσως θυμάστε το δέκατο παιχνίδι της σειράς, το οποίο ομοιάζει με τον υπ’ αριθμόν 11 ομόσταυλό του. Εννοούμε φυσικά το Final Fantasy 11, το οποίο ήταν ένα πολύ επιτυχημένο MMO της εποχής του PS2.

Το Dragon Quest X κυκλοφόρησε για PC και Wii  (Ναι, στο Wii. Δεν είναι ωραία όταν προσπαθείς να κάνεις ένα παιχνίδι αντί να γκρινιάζεις για την «έλλειψη ισχύος»;) στην Ιαπωνία πολύ καιρό πριν, με διάφορα expansions να έχουν ακολουθήσει. Τώρα, έχουν ανακοινωθεί πολλά νέα για το παιχνίδι, όπως: Tο νέο expansion για Wii U και Switch, και ένα πακέτο που περιέχει όλα τα expansions (όπως τα Battlechests του WoW).

Η Wii version θα πάψει να υποστηρίζεται από το 4ο expac και μετά, οπότε οι κάτοχοί της θα λάβουν ένα δωρεάν download code για τη Switch version!

Πάμε να δούμε τα βίντεο:

 

Ας αρχίσουμε με το τέταρτο expansion του Dragon Quest X, με τίτλο “The 500-Year Voyage to a Far-away Hometown”, που κυκλοφορεί το Νοέμβριο στην Ιαπωνία:

 

 

 

Και συνεχίζουμε με την All-in-one version που κυκλοφορεί στις 21 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία για το Switch, ενόψει του 4ου expac.

 

 

Kαι ορίστε η Switch version σε δράση:

 

Πηγή

 

 

Dragon Quest XI οπωσδήποτε στο Switch

Την περασμένη εβδομάδα, το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε 3DS και PlayStation 4. Παρ’ όλα αυτά, σιγή ιχθύος για τη Switch version.

Ίσως θυμάστε πως το Dragon Quest XI είχε ανακοινωθεί για το Switch απο το 2015, όταν ακόμη το γνωρίζαμε με το κωδικό όνομα NX days. Έκτοτε, είχαμε μόνο λεκτικές διαβεβαιώσεις για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Τώρα που το παιχνίδι κυκλοφόρησε, ο Horii επανέλαβε στο ιαπωνικό περιοδικό Sankei πως η εταιρεία του ακόμη το ετοιμάζει, οπότε θα κυκλοφορήσει. Απλά πιο μετά.

 

 

Dragon Quest Builders 2 στο Switch

Προχτές, η Square Enix αποκάλυψε το Dragon Quest Builders 2 για το Switch.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται η επιρροή του Minecraft στο παγκόσμιο στερέωμα του gaming. Για να δούμε πώς είναι:

 

 

 

Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι όμως:

Θα δούμε ποτέ τίποτα από όλα αυτά στα μέρη μας Square Enix; Τι θα γίνει;

Το Dragon Quest θα έχει δυνατή παρουσία στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων