Δύο νέες αποκλειστικότητες της Bandai Namco για στο Switch!

07 Φεβ
Δύο νέες αποκλειστικότητες της Bandai Namco για στο Switch!

Χθες έγιναν μερικές αναπάντεχες ανακαλύψεις μέσα από το προφίλ ενός εργαζόμενου της Bandai Namco στο LinkedIn.

Όσα θέλετε να μάθετε, παρακάτω!

 

Οι αποκαλύψεις της Bandai Namco

Όπως βλέπετε κι από τον τίτλο του άρθρου, τα παιχνίδια που ανακαλύφθηκαν είναι δύο. Και τα δύο, αποκλειστικά για το Nintendo Switch!

Ο εν λόγω εργαζόμενος στα γραφεία της Bandai Namco στη Σιγκαπούρη δηλώνει στο LinkedIn πως εργάζεται σε τρεις συνολικά τίτλους. Δυό από αυτά τα παιχνίδια αποκλειστικά για το Switch.

Το πρώτο από τα δύο είναι ένα first-person shooter/adventure, χωρίς κάποιο τίτλο. Το δεύτερο όμως είναι παιχνίδι αγώνων αυτοκινητου και, αντίθετα με το πρώτο, έχει όνομα. Ποιό είναι αυτό; Ridge Racer 8.

Και τα δύο ευρήματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαιτέρως σημαντικά!

 

 

Το Ridge Racer 8 είναι το πρώτο Ridge Racer σε κονσόλα της Nintendo από την εποχή του Ridge Racer DS. Για να είμαστε πιο ακριβείς, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το RRDS δεν ήταν παρά μια μεταφορά του RR64. Οπότε θα λέγαμε πως είναι το πρώτο νεο Ridge Racer κατασκευασμένο αποκλειστικά για μια κονσόλα της Nintendo από εποχής Ν64.

Όσο για το first-person shooter/adventure, έχει ανάψει φωτιές στα μπατζάκια πολλών Nintendo fans. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποθέτουν πως το ανώνυμο παιχνίδι δεν είναι άλλο από το Metroid Prime 4! Δε θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Namco συνεργάζεται με τη Nintendo για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού βασισμένου σε ένα Nintendo IP.

Μην ξεχνάτε πως η Namco δημιούργησε το (απογοητευτικό) Star Fox Assault, ενώ η συνεργασία της με τις Nintendo και SEGA είχε ονομαστεί Triforce. Γέννημα αυτής της συνεργασίας ήταν το Mario Kart Arcade GP.

Λέτε να ισχύει το Metroid Prime 4;

 

Πηγή

Δύο νέες αποκλειστικότητες της Bandai Namco για στο Switch!

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων