Nintendo E3 Party στη Θεσσαλονίκη με τουρνουά Super Smash Bros. (14/6/2016)

10 Ιούν

zelda_wii_u_link_1920x1080-Recovered3

Ενόψει της αναμενόμενης Ε3 την Τρίτη, 14/6 στις 19:00, το Nintendo Next σας προσκαλεί στο Inspot Ροτόντας για την προβολή της εκπομπής. Μην ξεχάσετε, λοιπόν, τα 3DS σας για Streetpass, φιλικές Pokemon Battles/Trades κλπ, ενώ παράλληλα με το ρόφημά σας δικαιούστε συμμετοχή και στο τουρνουά Super Smash Bros. που διοργανώνει η ομάδα μας SmashCore, στο ίδιο μέρος, για να διεκδικήσετε έπαθλο των 50€ (χορηγία του καταστήματος). Μπορείτε να προσέλθετε από τις 15:00, όποτε και ξεκινούν οι εγγραφές για το τουρνουά, για το οποίο το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 16:00. Στις 19:00 το τουρνουά θα διακοπεί προσωρινά για τη ζωντανή προβολή της Ε3.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Nintendo E3 Party Nintendo Next Θεσσαλονίκη

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους κανόνες του τουρνουά Super Smash Bros:

===== Κανόνες τουρνουά. =====

• Επιτρέπονται όλα τα είδη μοχλών.
• Tο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο του double elimination (οπότε όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν δύο ευκαιρίες να κερδίσουν το τουρνουά! )
• 2 ζωές, 6 λεπτά, best of 3 (στις 2 νίκες).
• Losers/Winners Finals & Grand Finals είναι best of 5 (στις 3 νίκες).
• Items, Equipment, Custom Moves & Amiibos απαγορεύονται.
• Starter Stages: Battlefield, Final Destination, Town & City, Smashville και Lylat Cruise
• Counter pick: DreamLand 64.και Duck Hunt.
• Όλες οι Omega πίστες απαγορεύονται.
• Η επιλογή μιας πίστας που έχεις ήδη κερδίσει απαγορεύεται, εκτός εάν συμφωνήσουν και οι δύο παίχτες.
• Οι Miis επιτρέπονται μόνο με default move sets (1111, 2222 & 3333).
• Δεν θα γίνεται ποτέ Sudden Death. Εάν τελειώσει ο αγώνας (λόγο χρόνου) με ίσες ζωές, τότε θα αναδεχθεί νικητής εκείνος που θα έχει δεχθεί το λιγότερο damage. Εάν έχουν δεχθεί και το ίδιο damage, τότε θα υπάρξει ακόμα ένας αγώνας με 1 ζωή στα 3 λεπτά. Η διαδικασία θα συνεχιστεί ώσπου να οριστεί ο νικητής Σε περίπτωση που το παιχνίδι τελειώσει με suicide move (και πάει σε Sudden Death), κερδίζει ο παίχτης που έκανε το move.

===== Ακολουθεί η σειρά των κινήσεων: =====

1) Οι παίχτες κάνουν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το ποιος θα διαλέξει πρώτος χαρακτήρα.
2) Ο παίχτης που διάλεξε πρώτος χαρακτήρα, απορρίπτει την πρώτη πίστα από τις πέντε starter stages. Έπειτα, ο χαμένος απορρίπτει 2 και ο νικητής διαλέγει σε ποιά από τις 2 εναπομείναντες πίστες θα παίξουν.
3) Στην συνέχεια, 1 πίστα αποκλείεται από τον νικητή. Από αυτό το σημείο, οι πίστες που αποκλείονται παραμένουν απαγορευμένες έως το τέλος του set, εκτός εάν το set είναι Best of 5.
4) Ο χαμένος διαλέγει πίστα.
5) Ο νικητής διαλέγει χαρακτήρα.
6) Έπειτα διαλέγει ο ηττημένος.

Nintendo E3 Party στη Θεσσαλονίκη με τουρνουά Super Smash Bros. (14/6/2016)

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων