Έφτασαν τα όπλα N-ZAP ’89 και Octobrush για το Splatoon

19 Ιούλ

splatoon-n-zap-89-656x369

 

Ως συνήθως, η Nintendo προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο στο Splatoon.  Έτσι λοιπόν έκανε και τώρα, καθώς έφερε δύο νέα όπλα στο παιχνίδι, το N-ZAP ’89 και το Octobrush, όπως σας είχαμε πληροφορήσει, αλλά αυτή τη φορά έχουμε και στοιχεία για τις νέες προσθήκες.

Μερικά στοιχεία για το N-ZAP’89:

Α ναι, το Ν-ΖΑΡ’89.  Είναι πάνω κάτω απλά ένα Ν-ΖΑΡ’85 το οποίο επανασχεδιάστηκε για… λοιπόν, σίγουρα όχι νόμιμη χρήση.  Τίποτα να τονίσουμε εδώ.  Οι δικηγόροι σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.  Περιέχει ένα Sprinkler για να ενισχύσει τις βολές σας, επιτρέποντάς σας να εκτοξεύετε σημαντικά πιο γρήγορα Inkstrikes!  Αυτό το σετ είναι εξαιρετικό για να χτυπάς εκεί που ο εχθρός δεν το περιμένει.  Καλό για μοναχικούς παίχτες και για αυτούς που νοσταλγούν τις παλιές καλές εποχές!

Και για το Octobrush:

Χρειάζεστε μια βούρτσα η οποία να είναι εξαιρετικά δυνατή;  Το Octobrush είναι μια βούρτσα με πυκνότερες τρίχες, οι οποίες αφήνουν ακόμη περισσότερο μελάνι με κάθε πέρασμα!  Χρησιμοποιείστε την κινητικότητα αυτήν για να διασκορπίσετε Squid Beakons παντού, δίνοντας σε όλη την ομάδα σας ελεύθερο έλεγχο του πεδίου της μάχης!  Δε χρειάζεται να διστάζετε – μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το Kraken για να ξεφύγετε όταν τα πράγματα δυσκολέψουν.  Η ομάδα σας θα σάς αγαπήσει!

Βίντεο για τα νέα όπλα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Πηγή

Έφτασαν τα όπλα N-ZAP ’89 και Octobrush για το Splatoon

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων