Έφτασε το Splatoon Testfire Demo

19 Αυγ
Έφτασε το Splatoon Testfire Demo

Το Splatoon Testfire Demo επέστρεψε και πάλι! Οι Ευρωπαίοι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το limited demo από χθες, Το δωρεάν demo θα διαρκέσει όσο και η Testfire περίοδος, δηλαδή μέχρι 1 Σεπτεμβρίου! Οπότε… σπεύσατε στο eShop να κατεβάσετε το demo και να χωθείτε σε turf wars εκτοξεύοντας μελάνι στους αντιπάλους σας και βάφοντας κάθε πίστα.

Η Nintendo έκανε μια δήλωση για τον τίτλο:

Μέχρι σήμερα, το μελάνι που εκτοξεύθηκε από όλα τα modes και τα Splatfests στο Splatoon έχουν καλύψει 3 εκατομμύρια εικονικά τετραγωνικά μίλια, που ισοδυναμεί σε μέγεθος με την Αυστραλία, ή περίπου όσο οι Ηνωμένες πολιτείες! Το Splatoon επίσης έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια τεμάχια σε όλον τον κόσμο από την κυκλοφορία του πέρσι

Όπλα και πίστες για το Splatoon Testfire Demo

Το Splatoon είναι γνωστό για τα υπεράριθμα όπλα του, το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ώστε να καλύπτουν το στυλ που προτιμά κάθε παίχτης, προσέχοντας παράλληλα το παιχνίδι να είναι δίκαιο και ισορροπημένο. Βέβαια, υπάρχουν και πολλές πίστες, με καθεμιά να απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή και στρατηγική προκειμένου να αναδειχθείτε νικητές.

Στο demo αυτό, υπάρχουν 4 όπλα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να έχετε μια γεύση από τα παραπάνω, ενώ υπάρχουν και 2 πολύ δημοφιλείς πίστες επίσης για εσάς:

Όπλα

Splattershot Jr.
Splattershot
Splat Roller
Splat Charger

Πίστες

Saltspray Rig
Walleye Warehouse

Έφτασε το Splatoon Testfire Demo

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων