Έκπληκτη δηλώνει με το Switch η Bandai-Namco

07 Νοέ
Έκπληκτη δηλώνει με το Switch η Bandai-Namco

Δε μας εκπλήσσει το γεγονός πως, άρχισαν να εμφανίζονται developers όπως τη Bandai-Namco, που δηλώνουν έκπληκτοι από την επιτυχία του Switch.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είδαμε μεγάλη υποστήριξη από τους 3rd-parties για την κονσόλα ως τώρα. Όμως, ω του θαύματος, όπως είχαμε γράψει και εδώ, μετά τις δυνατές πωλήσεις του Nintendo Switch, πολλοί είναι αυτοί που ήδη αλλάζουν τροπάρι.

 

Η ανακοίνωση της Bandai-Namco:

Ο πρόεδρος της ιαπωνικής μεγαλοεκδότριας εταιρείας, Mitsuaki Taguchi, είπε τα εξής σχετικά με την εμπειρία της εταιρείας με το Switch ως τώρα:

Έχουμε ήδη κυκλοφορήσει 3 παιχνίδια ως τώρα στο Switch μέχρι τώρα και όλα τους πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι κρίμα, γιατί δεν το πιστεύαμε πως το Switch θα τύχαινε τόσο γρήγορης αποδοχής.

Ακόμη και ο ίδιος όμως έκανε λάθος για το πόσα παιχνίδια έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία του στο Switch μέχρι τώρα. Αυτά είναι τα: Namco Museum, One Piece: Unlimited World R – Deluxe Edition, Dragon Ball Xenoverse 2 και Pokken Tournament DX.

Σχετικά με μελλοντικούς τίτλους, μέχρι στιγμής, η μόνη ξεκάθαρη πληροφορία που έχουμε είναι για το Gotouchi Tetsudou. Ένας σχετικά άγνωστος τίτλος, ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει στην Ιαπωνία. Τον περασμένο Ιανουάριο βέβαια, η Bandai Namco είχε ανακοινώσει νέα παιχνίδια Tales και Taiko Drum Master για το Switch. Παρόλα αυτά, έκτοτε η εταιρεία έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με τους τίτλους αυτούς.

Από την άλλη φαίνεται πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια της Bandai Namco. Ο Taguchi είπε πως έχουν προστεθεί επιπλέον πόροι στην ανάπτυξη για τo Switch. Επίσης, “τρεις μεγάλοι τίτλοι” που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως θα ανακοινωθούν για την κονσόλα από την άνοιξη μέχρι και το καλοκαίρι του 2018.

 

Source 1 Source 2

Έκπληκτη δηλώνει με το Switch η Bandai-Namco

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων