Εκπτώσεις των Nintendo Select προστέθηκαν σαν ανταμοιβές στο ευρωπαϊκό My Nintendo

30 Σεπ
Εκπτώσεις των Nintendo Select προστέθηκαν σαν ανταμοιβές στο ευρωπαϊκό My Nintendo

Η Nintendo ανανέωσε το ευρωπαϊκό My Nintendo site της με τις ανταμοιβές, δίνοντας 20% έκπτωση για τις νέες προσθήκες στη σειρά Nintendo Select. Σε αυτήν περιλαμβάνονται τίτλοι όπως τα Mario Party 10, Super Mario 3DS World, Captain Toad: Treasure Tracker και Pikmin 3.

Ο εκπτωτικός κωδικός κοστίζει 30 Gold Points και σας δίνει δίνει έκπτωση 20% στον τίτλο της επιλογής σας. Άρα, μπορείτε να αγοράσετε καθένα από αυτά από 24.99€ για περίπου 20€. Επιπλέον, σημειώστε ότι ξαναπαίρνετε πίσω τα 30 Gold Points που ξοδέψατε, αφού με κάθε ψηφιακή αγορά σας πιστώνονται άλλοι 30.

Πηγή

Εκπτώσεις των Nintendo Select προστέθηκαν σαν ανταμοιβές στο ευρωπαϊκό My Nintendo

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων