Εκρηκτικό προβλέπει το 2018 για το Switch η αλυσίδα GameStop

09 Απρ
Εκρηκτικό προβλέπει το 2018 για το Switch η αλυσίδα GameStop

Το Switch ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους λόγους που βοήθησαν τη βιομηχανία των video games Να «ανανήψει» μέσα στο 2017.

Η αλυσίδα καταστημάτων GameStop προβλέπει ένα ακόμα καλύτερο 2018!

Για την αλυσίδα GameStop συγκεκριμένα, η κονσόλα της Nintendo ήταν από τους κυριότερους λόγους για τις αυξημένες πωλήσεις video games μέσα στο 2017. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύφθηκε από τις τελευταίες οικονομικές πληροφορίες που δημοσίευσε η εταιρεία. Συγκεκριμένα, το τελευταίο τρίμηνο του 2017, οι πωλήσεις υλισμικού αυξήθηκαν κατά 44,8% κατά κύριο λόγο εξαιτίας της ζήτησης για το Switch. Όσον αφορά το σύνολο του 2017, η κατάσταση ήταν η ίδια με τις πωλήσεις υλισμικού να σημειώνουν αύξηση κατά 28,3%. Υπαίτιος, όπως καταλαβαίνετε, ήταν και πάλι η κονσόλα της Nintendo.

 

 

Τι μέλλει γενέσθαι με το Switch στο 2018;

Κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας ανακοίνωσης των οικονομικών, ο Δ.Σ. του GameStop Michael Mauler, δέχθηκε ένα ερώτημα σχετικά με το τι θα γίνει στο μέλλον με την κονσόλα.

Ο Mauler απάντησε ως εξής:

Ναι, πιστεύω πως είναι λογική μια τέτοια απορία όσον αφορά τη Nintendo. Θέλω να πω οτι όλοι ξέρουμε τι συνέβη με το Wii U. Θα έλεγα όμως πως αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα απ’ ότι έχουμε δει στο παρελθόν. Βλέπουμε οτι έρχεται λογισμικό. Το περασμένο έτος ήτα τρομερό για το λογισμικό, αλλά και το υλισμικό. Τα Zelda και Mario Odyssey και όλα τα παιχνίδια που εμφανίστηκαν προώθησαν τις πωλήσεις του υλισμικού, αλλά και του λογισμικού.

Πιστεύω πως όταν κοιτάξουμε τους επερχόμενους τίτλους για φέτος, μπορούμε να πούμε πως αυτή η χρονιά προβλέπετε επίσης πολύ, πολύ δυνατή. Νομίζω λοιπόν πως, τουλάχιστον για το 2018, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τη δυνατή λίστα λογισμικού να δυναμώνει τη βάση χρηστών του υλισμικού, αλλά και το ρυθμό προσάρτησης. Δεν έχουμε ορατότητα για το 2019 ακόμα, αλλά αυτό βλέπουμε για το 2018.

Εκρηκτικό προβλέπει το 2018 για το Switch η αλυσίδα GameStop

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων