Εμφανίστηκαν επίσημα χειριστήρια που ομοιάζουν με του GameCube για το Switch

05 Ιούν
Εμφανίστηκαν επίσημα χειριστήρια που ομοιάζουν με του GameCube για το Switch

Η κυκλοφορία ενός χειριστηρίου που να μοιάζει με GameCube Controller για το Switch ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το νέο Smash Bros.

Τα χειριστήρια είναι γεγονός και επίσημα!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αρχικά η είδηση ήταν γραμμένη με τρόπο που έδινε την εντύπωση πως είναι κανονικά χειριστήρια GameCube για το Switch. Το άρθρο έχει διορθωθεί και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση που τυχόν προκλήθηκε.

 

Η αποκάλυψη των ολοκαίνουριων controllers για το Switch (που μοιάζουν εκπληκτικά με αυτά του GameCube)

Τα επίσημα χειριστήρια θα κατασκευάσει η PowerAΗ είδηση αποκαλύφθηκε μέσω του Reddit, από το χρήστη Mew_The_Creator. Ο ίδιος ανέφερε πως έπεσε το μάτι του πάνω σε μερικά νέα σχέδια για συσκευασίες που κατέφθασαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου εργάζεται. Πρόσθεσε επίσης:

Η Nintendo τα έστειλε στο εργοστάσιο για να κατασκευάσουμε το σχέδιο του προϊόντος για χρήση στα ράφια καταστημάτων οπότε τα κουτιά δεν περιέχουν χειριστήρια, αλλά το προϊόν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία παραπάνω, τα χειριστήρια θα είναι ενσύρματα, αλλά είναι άγνωστο το αν θα διαθέτουν τα αναλογικά triggers για χρήση σε μελλοντικές κυκλοφορίες παιχνιδιών του GameCube στο eShop.

Επιπλέον, φαίνεται πως η PowerA θα κατασκευάσει και μερικά νέα χειριστήρια για το Switch με θεματολογία Super Mario.

 

Όπως υποψιάζεστε, δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας των εν λόγω χειριστηρίων, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

Πηγή

Εμφανίστηκαν επίσημα χειριστήρια που ομοιάζουν με του GameCube για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων