Εμφανίστηκε ένα ολοκαίνουριο Pokemon στο Pokemon GO

26 Σεπ
Εμφανίστηκε ένα ολοκαίνουριο Pokemon στο Pokemon GO

Τον τελευταίο καιρό είχαμε μερικές φήμες για ένα πρωτοεμφανιζόμενο Pokemon στο Pokemon GO.

Και ποιό είναι το όνομα αυτού; Meltan!

 

Η νέα προσθήκη του Pokemon GO

Η Pokemon Company δημοσίευσε μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ολοκαίνουριο τερατάκι, την οποία θα βρείτε μεταφρασμένη παρακάτω!

Οι Pokémon Company International, Niantic, Inc. και Nintendo ανακοινώνουν σήμερα πως ένα νέο Mythical Pokémon ανακαλύφθηκε στο Pokemon GO: Το Meltan!

Το Meltan είναι ένα Steel-type Pokémon με σώμα φτιαγμένο από υγρό μέταλλο, πράγμα που κάνει το σχήμα του πολύ ρευστό. Το Pokémon αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει τα υγρά χέρια και πόδια του για να διαβρώσει μέταλλο και να το απορροφήσει. Το Meltan μπορεί επίσης να παράγει ηλεκτρισμό από το μέταλλο που απορροφά από εξωτερικές πηγές. Μπορεί να αξιοποιήσει τον ηλεκτρισμό αυτό ως πηγή ενέργειας, αλλά και ως επίθεση που εκτοξεύται από το μάτι του.

Όνομα: Meltan
Κατηγορία: Hex Nut Pokémon
Ύψος: 0’08”
Βάρος: 17.6 lbs.
Τύπος: Steel

Στο Pokemon GO έχουν γίνει αναφορές από Ditto που μεταμορφώθηκαν Meltan have been reported. Οι καθηγητές Oak και Willow έχουν ξεκινήσει τις έρευνες πάνω στο Meltan. Ο καθηγητής Oak, από τις αυθεντίες στο πεδίο έρευνας των Pokémon research, έχει την έδρα του στην Pallet Town του Kanto. Στα Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee!, θα δώσει από μία Pokédex σε εσάς και τον αντίζηλό σας — μαζί της θα σας εμπιστευτεί το όνειρό του να την συμπληρώσετε. Στο μεταξύ, με τη βοήθεια παικτών του Pokemon GO απ’ όλο τον κόσμο, ο καθηγητής Willow διεξάγει έρευνες για να κατανοήσει πλήρως τους βιότοπους και τη διασπορά των Pokémon. Υπήρξε κάποτε βοηθός του καθηγητή Oak και ζητά τη συμβουλή του όποτε αντιμετωπίζει δυσκολίες στις έρευνές του.

Έχει εξακριβωθεί πως το Pokémon GO είναι με κάποιον τρόπο το κλειδία για να συναντήσετε το Meltan στα Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee! Θα υπάρξουν ενημερώσεις όσο ανακαλύπτουμε περισσότερα σχετικά με αυτό το μυστηριώδες Mythical Pokémon.

Εμφανίστηκε ένα ολοκαίνουριο Pokemon στο Pokemon GO

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων