Εμφανίστηκε κι άλλη πατέντα για Νιτέντα

16 Απρ
Εμφανίστηκε κι άλλη πατέντα για Νιτέντα

Ώρα να βάλετε μπρος στη φαντασία σας! Χθες δημοσιοποιήθηκε μια νέα πατέντα της Nintendo και έχει να κάνει με ένα σύστημα με «πληθώρα εξαρτημάτων για επεξεργασία πληροφοριών, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους».

 

Η νέα πατέντα της Nintendo

Την πατέντα ανακάλυψε πρώτος ο ιστότοπος Digital Trends, ο οποίος σημείωσε πως τα εν λόγω εξαρτήματα βρίσκονται μέσα σε ξεχωριστές οθόνες. Όταν θα αγγίζετε πολλές οθόνες, θα ανταλλάσσουν πληροφορίες που θα οδηγήσει σε νέες gaming εμπειρίες.

Σε ένα από τα σχεδιαγράμματα που μπορείτε να δείτε και παρακάτω, θα μπορείτε να τραβήξετε το δάχτυλό σας από τη μία οθόνη στην άλλη χωρίς να χάνει το σύστημα τα ίχνη σας. Η πατέντα επίσης δείχνει μια μπάλα που κινείται ανάμεσα στις διασυνδεδεμένες δύο οθόνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οθόνες δε χρειάζεται να βρίσκονται σε επαφή. Σε ένα άλλο σχεδιάγραμμα, παρά το κενό ανάμεσα στις οθόνες, η μπάλα κινείται και πάλι από τη μία στην άλλη.

 

Νέα πατέντα από τη Nintendo (16/04/2018)

 

Φυσικά εδώ τίθεται πάντα το αιώνιο ερώτημα: «Τι κάνει αυτή την πατέντα να διαφέρει από τις άλλες που δεν οδήγησαν πουθενά;»

Αυτό είναι κάτι που θα το αφήσουμε στη δική σας φαντασία. Άλλωστε τέτοιου είδους ευρεσιτεχνίες σπάνια υποδεικνύουν συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον. Μπορείτε όμως να σκαρφιστείτε νέους τρόπους για gaming με αυτή την ιδέα; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

 

Πηγή 1Πηγή 2

Εμφανίστηκε κι άλλη πατέντα για Νιτέντα

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων