Ένα ακόμα ultimate unlock (ξεκλείδωμα) από το Disney Infinity 3.0 είναι το Keyblade από το Kingdom Hearts

17 Αυγ

disney-infinity-3.0-keyblade-656x492

 

Κάθε ένα από τα παιχνίδια της σειράς Disney Infinity περιλαμβάνει τη λειτουργία “ultimate unlock”. Η συγκεκριμένη λειτουργία δίνει στον παίκτη κάποιες σπέσιαλ ανταμοιβές οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους έχουν συλλέξει όλες τις συγκεκριμένες φιγούρες που είναι σχετικές με αυτό.

Στη D23 Expo, αποκαλύφθηκε ότι το ultimate unlock του Disney Infinity 3.0 είναι το Keyblade από το Kingdom Hearts. Επίσης, 5.000 costume change power discs από το Kingdom Hearts δόθηκαν στους παρευρισκόμενους, τα οποία δεν θα πωληθούν ποτέ σε καταστήματα.

 

kingdom-hearts-power-disc-300x225

Ένα ακόμα ultimate unlock (ξεκλείδωμα) από το Disney Infinity 3.0 είναι το Keyblade από το Kingdom Hearts

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων